İnmez denilmesinin tek sebebi, editör denen birinin yaptığı yorumdu. Yoksa bu seriyi izleyipte inmez diyecekler bir elin parmağını geçmezdiOnlarda gaza geldi tabii, doflamingo'ya b.haki, Katakuri'ye k.haki, Bm'ye de h.haki patlattım mı tamamdır. Yağdıkça yağıyor power up...
Doğrudur. Yazan çok oldu ama. 2 yıllık eğitim, g4 vs.Ben hiç bir şey hatırlamıyorum ama Luffy indirir diye düşünmemişimdir galiba.
One Piece>Toriko alış şimdiden
Neyseki o kadar ilerlememişim yahu, korkuttun beni.Reiper: One Piece'in, Toriko'dan sonraki en iyi manga olduğunu kabul edecek, bir daha One Piece'i eleştirmeyecek, parantez içine "Luffy Korsan Kral olacak kişidir" yazacak, 1 ay boyunca Alpamis'in seçtiği bir avatarı kullanacak, Toriko'yu yerin dibine sokan uzun bir inceleme konusu açacak, 2 ay boyunca her One Piece bölümünü bölüm yorumlarında övecek, her bölümde "Çok İyi"ye oy verecek ve Toriko'yu ezenlere destek olacak.
Tüh ya ben öyle anladım bir an Neyse hiç değilse gömeceksin o da bir şeyNeyseki o kadar ilerlememişim yahu, korkuttun beni.
Torino’yu ezen uzun bi yazı.Neyseki o kadar ilerlememişim yahu, korkuttun beni.
Toriko dememiş Torino demiş diyorsun yani. Olur yazsın italyan liginde kümeye oynuyor diye.Torino’yu ezen uzun bi yazı.
Ama büyük bir kale kaybettiniz @Daredewillİyi bari baya bir yeni Doffy fanı kazanmışız iddaa sayesinde.Bu kez de kesemiz doldu Allah bereket versin.
Toriko dememiş Torino demiş diyorsun yani. Olur yazsın italyan liginde kümeye oynuyor diye.