Güncellediğim zaman değiştiririm.@Smoker başlık Koby olarak değişebilir çok gerekli olmasa da.
Güncellediğim zaman değiştiririm.@Smoker başlık Koby olarak değişebilir çok gerekli olmasa da.
Bence Hancock>Doffy. (Bu benim şahsi düşüncem) Coby iki yıl garptan egitim almış olabilir ama baktığımızda şuan Zoro Luffy gibi adamlar yıllar boyu zaten kendilerini hep eğitmiş adamlar.Zoronun çocukluğu Luffyin çocukluğu sadece eğitimle geçmiş. Bu eğitimlerin üzerine zaten rayliden eğitim aldığı için Luffy ayrı bir seviyeye çıktı.Ama Coby seninde dediģin gibi sadece iki yıldır savaşmak adına birşeyler öğreniyor daha çok yolu var anlayacaģın.Luffy iki yıl Sağkol Rayli'den eğitim aldı millet eğitimi öve öve bitiremedi. Luffy şunun öğrencisi, Luffy iki yıl Korsan Kral sagkolundan eğitim aldı, Luffy assagi Rayli yukarı diye. Bu çocuk 2 yıldan fazla bir süre Korsan Kral dengi adamdan eğitim aldı (belki eğitimi hala sürüyor) ama ezikleniyor. Bir ara Luffy'den tek eksiği savaş tecrübesi falan demistim ama Garp'in eğitim şekli az çok belli bu gelişsin diye ruhunu teslim edecek derecede dovmustur surekli Garp. Rayli'den eğitim alan Luffy Doff indiriyorsa, Garp'tan eğitim alan Coby Hancock'u alır arkadas. Tabi forum Hancock>Doff demiyorsa.
Knk Cobyden bende çok ümitliyim 2 yılda Tümamiralliğe çıktı Koramiralliğe bir adım kaldı lakin Oda sürekli Hancock övdü ayrıca Coby'de Luffy'ninki kadar potansiyel yok.Eğer olsaydı Kumandanları ağır şamarlayacak seviyeye gelirdi.Luffy iki yıl Sağkol Rayli'den eğitim aldı millet eğitimi öve öve bitiremedi. Luffy şunun öğrencisi, Luffy iki yıl Korsan Kral sagkolundan eğitim aldı, Luffy assagi Rayli yukarı diye. Bu çocuk 2 yıldan fazla bir süre Korsan Kral dengi adamdan eğitim aldı (belki eğitimi hala sürüyor) ama ezikleniyor. Bir ara Luffy'den tek eksiği savaş tecrübesi falan demistim ama Garp'in eğitim şekli az çok belli bu gelişsin diye ruhunu teslim edecek derecede dovmustur surekli Garp. Rayli'den eğitim alan Luffy Doff indiriyorsa, Garp'tan eğitim alan Coby Hancock'u alır arkadas. Tabi forum Hancock>Doff demiyorsa.
Kral hakisi dışında potansiyellerinim arasında büyük bir fark olduğunu düşünmüyorum. Bı çocuk sıfırdan başladı ve çok kısa bir süredir gelişiyor.Knk Cobyden bende çok ümitliyim 2 yılda Tümamiralliğe çıktı Koramiralliğe bir adım kaldı lakin Oda sürekli Hancock övdü ayrıca Coby'de Luffy'ninki kadar potansiyel yok.Eğer olsaydı Kumandanları ağır şamarlayacak seviyeye gelirdi.