Amiral olacak ise var. Bu çocuğa da plot gelebilir gayet.Bahsettiğimiz çocuğun şansı yok, diretmeyin.
Genç Aokiji vs Croco olarak bak olaya
Amiral olacak ise var. Bu çocuğa da plot gelebilir gayet.Bahsettiğimiz çocuğun şansı yok, diretmeyin.
Konudan bağimsız olarak dusunursek ?Croco'nun gelişimi önemsiz. Biri güncelken diğerini Mf alın diyor konuda.
Croco kurutur. 2 yıl öncesini kaynak almayı sağlıklı bulmuyorum.Konudan bağimsız olarak dusunursek ?
Croco timeskip sonrası haki falan ögrenirse bende Croco diyorum ama Croco " maks sınırına gelmistir " soylemlerini gorunce kafam karisiyor almis mi almamis mi diye?Croco kurutur. 2 yıl öncesini kaynak almayı sağlıklı bulmuyorum.
Crocodile'ın miadı dolmuş gibi konuşuyorsunuz, ben o adamın daha epey rolünün olduğunu düşünüyorum, yani zaman atlaması öncesinde, Luffy'e kaybettiği yerde olmadığı daha mf'deyken belliydi, daha da üzerine bir şeyler koymuştur.Amiral olacak ise var. Bu çocuğa da plot gelebilir gayet.
Genç Aokiji vs Croco olarak bak olaya
Lan abahahCroco alışık. Yenisi eskisi demeden dayağını yiyor. Ne kadar da ayrımcılığı olmayan bir bey.
Croco'ya karşı su kullanan 2 rakibi de Luffy ve Robin bu savaşları kaybedip, ölüme bırakıldı. Daha sonrasında ise Croco'ya karşı su kullanılarak gerçekleşen bir dövüş yaşanmadı.Luffy abdest ala ala dövdü. Adam eline su çalan herkesden dayak yiyor.
Hayır bu adamın kazandığı önemli bir dövüş falan da yok.
Marineford da Mihawk'a racon kesmek dışında bir başarısı yok.
Bunu başarabilmesinin sebebi Mihawk'ın şaşırmış olması sadece. Normal şartlarda bunu bile yapamazdı.
WB'den kaç kere dayak yerse yesin adam vazgeçmiyor, yenileceğini bilse bile saldırmadan duramıyor. Kısacası tam bir dayak arsızı.
Normal şartlarda bir adamı sürekli döversen içine kapanır, eninde sonunda sakinleşir ve vazgeçer.
Ama bu arkadaş çok farklı.
Croco kumdan zemine yapılan rezidans gibi. Görüntü var, temel yok.