Ne adamlığını gördük?Adam değil, Adamın ham maddesi! Hem ne yapmış ki Alabasta'da?
İki tane cool laf demesinden mi, ölüm döşeğinde olan ve bir ton insanla savaşan adama dalmasından mı?
Ne adamlığını gördük?Adam değil, Adamın ham maddesi! Hem ne yapmış ki Alabasta'da?
Bu adam olmasa o çok sevdiğin Luffy şu an mezardaydı hatırlatırım.Ne adamlığını gördük?
İki tane cool laf demesinden mi, ölüm döşeğinde olan ve bir ton insanla savaşan adama dalmasından mı?
Luffy'yi sevdiğim, hem de çok sevdiğim nereden çıktı ve ne alaka?Bu adam olmasa o çok sevdiğin Luffy şu an mezardaydı hatırlatırım.
Bir de op standartlarının üzerinde bir karizması var bu adamın. Mangaka Luffy ile seriinin başlarında karşılaştırarak büyük hata yaptı, Mf'de de itibarını önemli ölçüde iade ettiğini düşünüyorum daha da edecek.
Kadın dövmediyse adamdır diye düşünüyorum ama yanılıyor muyum?
Crocoyu amiral seviyesi yaptılar Coby amiralken nasıl alıyormuş XDEğer Helmeppo deseniz düşünürdüm ama Kobi seri sonu zirvelerden biri. Görmedik diye zayıf sanmayın, güçlü varsayalım. Şunun şurası ne kaldı bitmesine.
Önceki sayfaları çok okumadım ama kk diyen varsa da şaşırmam. Evet adam karizmatik ama güçlü değil.Crocoyu amiral seviyesi yaptılar Coby amiralken nasıl alıyormuş XD
Coby'den amiral olana kadar bir cacık olmaz. Şu an tüm Koramirallerden güçlüdür muhtemelen ama Croco başka bir seviyede. Dünki bebeği de Croco'nun üstüne koymayın yahu.Eğer Helmeppo deseniz düşünürdüm ama Kobi seri sonu zirvelerden biri. Görmedik diye zayıf sanmayın, güçlü varsayalım. Şunun şurası ne kaldı bitmesine.
Bu gece yatıp sabah amiral olarak mı uyanacak bu çocuk Şu an savaştığını görmedik diye niye zayıf diyelim. Croco'dan zayıfsa ne zaman güçlenecek bu. Croco'dan aşağısı çok zayıf kaçıyor.Coby'den amiral olana kadar bir cacık olmaz. Şu an tüm Koramirallerden güçlüdür muhtemelen ama Croco başka bir seviyede. Dünki bebeği de Croco'nun üstüne koymayın yahu.