Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Koby ve Yeni Dünya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hancock

Binlerce yaralı asker var yaralı sarılsa iyileşebilecek ama savaş devam ederse ve orada öyle bırakılarsa ölecek, Coby bundan dolayı yeter artık dedi Ace öldü Wb öldü daha neyin peşindesin oradaki herbir askerin ailesi var bir hiç uğruna ölmeleri ne kadar doğru sence ? Bana göre şaçma falan değildi o hareket ki zaten Shanks'da savaşı bitirmeye gelmiş yeter artık şeyini çıkarmayın diye. Ayrıca Coby güçsüz değil, ilk gözüktü zamanlarda hayatı boyunca bir karıncayı bile incitmemiş muhtemelen kimseye vurmamış ezik ama potansiyeli olan bi karakter görünümü vardı Coby'de. Güç olarak değil ama istek,arzu,azim olarak böyle biriydi. Sonra bi gördükki adamın hakkaten potensiyeli sağlammış 4-5 ayda soru öğrenmiş rütbe almış Garp'ın dikkatini çekmiş ve ondan eğitim görmüş,uzamış omuzları çıkmış yani değişmiş. Bunlarıda durduk yere yapmamış hep çalışmış yani potansiyel olarak eksik bi yanını göremedim ben. Neden ilk gözüktüğünde güçsüzdü böyle adamdan bi halt olmaz demen enteresan çünkü denemeden bilemezsin ne kadar ileri gidebileceğinin ilk gördüğümüz Coby hiçbişey yapmamış yapamamış kendi haline takılmış bi Coby'di ardından denedi ve bişeyleri başardı. Bence eziklik bi durumu yok

haklısın seri dosluk üzerine kurulu herkes yardımlaşmalı ama bir tane arc göster bana luffynin yardımsız birisini yendiğine. her seferinde ölümden kurtarıyorlar sonra yeniyor. marinford arcında da öyle oldu mal mal dolanıp salak saçma amirallere daldı gördü gününü. ben luffyi seviyorum ama fazla mal, fazla saf. bu kadar olmamalı.

askerler yaralı da. iki savaştılar yaralandılar. yüksek rütbeli adamlar kimlerle savaştı hala savaşıyorlardı onlar pes etmedi 2 3 korsan indiren adam için hemen pes edilcek bu da duygusallık, iyilik mi olacak. bıraksana hocam. denizcilerin ana amacı, iyi ve ya kötü adeleti sağlamaktır. korsanların iyi olup olmaması önemli değil. denizcilerin ana amacı korsanları yakalamaktır. denizciler orada, denizlerin en güçlü korsanlarını tamamen yok edebilirdi. bunu gerçekleştirdiklerinde denizcilerden daha büyük olmayacaktı. yani akainu orada yapması gerekeni yaptı coby ise yapmaması gerekeni. çalışarak hak ettiği yere geldi mi bence geldi. sonuna kadar da haketti. ama seri başında herşeyden korkan bir karakterdi. luffy kk olacağım dediğinde hemen bu imkansız dedi. herşeuden korkuyordu. seri başından beri korkusuz, istediğini yapmaya çalışan, bu yolda çabalayan birisi olsaydı tamam hak verirdim ama seri başında luffy ile tanışmasaydı bir cacık olmayacaktı en fazla temizlikci amiri olacaktı.
Bu karakterle tanışmasaydı buralara gelemezdi demek ne kadar doğru? Luffy' nin içinde bulunduğu fıçı Alvida' nın gemisine gelmeseydi Luffy bu tayfayı kuramazdı. Bu tayfadanda iyi bir tayfa bulamaz ve Korsanlar Kralı olma hayali senelerce uzardı. Şuan Korsanlar Kralı olabilme potansiyeli var ama içinde bulunduğu fıçı Alvida' nın gemisine gelmeseydi asla olmayabilirdide.

Ayrıca Coby' nin, ' Ben Korsanlar Kralı Olacağım ' diyen bir çocuğa, ' Yürü be koçum. Kim tutar seni. Kesin olursun. ' demesini mi bekliyorsun. Tabikide imkansız olarak görüyor. Coby geçmişte gerek fiziki özellikleri gerekse bulunduğu ortam nedeniyle kendisini geliştiremedi ve hayallerini gerçekleştiremedi. Ama her zaman içinde o azim ve hırs bulunuyor. Luffy' den ilham alınca Alvida' ya hakaret etmesi. Water 7' da ' Amiral olmak istiyorum. ' demesi ve Marineford' da Akainu' ya ' Yeter! ' çekmesi buna kanıttır.

Coby'nin neyini torpil olarak görüyorsunuz anlamış değilim.Herkesin bizim canavar üçlü gibi bir nevi şansı yokki, yakınındaki işinin erbabından dövüşmeyi öğrensin.Şuan ki gücüne hakkıyla gelmiş birisi.Ama hala bir D. ile nasıl savaşacak onu merak ediyorum.Meyvesiz olmaz gibime geliyor.

haklısın seri dosluk üzerine kurulu herkes yardımlaşmalı ama bir tane arc göster bana luffynin yardımsız birisini yendiğine. her seferinde ölümden kurtarıyorlar sonra yeniyor. marinford arcında da öyle oldu mal mal dolanıp salak saçma amirallere daldı gördü gününü. ben luffyi seviyorum ama fazla mal, fazla saf. bu kadar olmamalı.

askerler yaralı da. iki savaştılar yaralandılar. yüksek rütbeli adamlar kimlerle savaştı hala savaşıyorlardı onlar pes etmedi 2 3 korsan indiren adam için hemen pes edilcek bu da duygusallık, iyilik mi olacak. bıraksana hocam. denizcilerin ana amacı, iyi ve ya kötü adeleti sağlamaktır. korsanların iyi olup olmaması önemli değil. denizcilerin ana amacı korsanları yakalamaktır. denizciler orada, denizlerin en güçlü korsanlarını tamamen yok edebilirdi. bunu gerçekleştirdiklerinde denizcilerden daha büyük olmayacaktı. yani akainu orada yapması gerekeni yaptı coby ise yapmaması gerekeni. çalışarak hak ettiği yere geldi mi bence geldi. sonuna kadar da haketti. ama seri başında herşeyden korkan bir karakterdi. luffy kk olacağım dediğinde hemen bu imkansız dedi. herşeyden korkuyordu. seri başından beri korkusuz, istediğini yapmaya çalışan, bu yolda çabalayan birisi olsaydı tamam hak verirdim ama seri başında luffy ile tanışmasaydı bir cacık olmayacaktı en fazla temizlikci amiri olacaktı.
öncelikle luffy hiçbir amiralin karşına cıkıp hadi vese yapalım demedi hatta asce kurtarmak için güçlü karakterlerden kaçtı mihawk smoker ,moria, akino .kuzan ,kizaru vb. yani senin dediğin tamamen yanlış

yardım dan kastınne don kireg vs sinde suya düştü yardım etmeselermiydi skypia da nami tırmanması için yukarı çıkardı bu kadar görende nami luffy sanji zoro wiper hepsi daldı enele sanacak

şuana kadar hiç hadi vs yapalım denmedi ki zaten. ben sadece yaptıklarının çok abes olduğunu söylüyorum o kadar. ayrıca seri başından itibaren dikkat edersen her defasında kurtarılıyor sonra iman power ve yeniyor. tamemen şanla ilerliyor yani. roger de şansla kk olmuştu luffy de öyle olacak gibi duruyor ya bakalım izleyip göreceğiz.
sen dedin şuursuzca amiralere dalıyor diye bende dedimki hiç böyle bişe olmadı hatta hepsinden kaçtı olay bu diğer şans beni ilgilendirmez ha istersen fikrimi söylerim

haklısın seri dosluk üzerine kurulu herkes yardımlaşmalı ama bir tane arc göster bana luffynin yardımsız birisini yendiğine. her seferinde ölümden kurtarıyorlar sonra yeniyor. marinford arcında da öyle oldu mal mal dolanıp salak saçma amirallere daldı gördü gününü. ben luffyi seviyorum ama fazla mal, fazla saf. bu kadar olmamalı..

kardeşim tahtayı farkettiysen kuzana attı sonra duman oldu o andan faydalanarak asce yanı gitmek istedi . daha önceden de
dediğim gibi luffy yaptığı en iyi akıl oyunuydu ama işe kısmen yaramadı

şans konusunda fikrim zaten doc q luffy elma verdiğinde söylemişti şanslı biri olduğunu bence hem kaderi hem şansı

biraz devril oldu

Konu çok tehlikeli yere doğru gidiyor :D.Roger'ın KK olmasının şans olup olmadığı şuanlık kişisel görüşten ileri gitmez.Çünkü sayın mangakamız daha geçmişle ilgili sağlam bir bilgi yayınlamadı,göstermedi sağolsun:artiz:

Edit: Yanlız tek Shiki kapışmasında da şanslıdır diyemeyiz bence o zaman Shiki daha şanslıymış adamın kafaya dümen girmiş resmen ve yaşıyor :D

bhdr

Buggy kk nın wb ın genç haliyle denk dövüştüğünü söylemişti yani gücü hakkında fikir verir sağ kolunu da biliyorsunuz yalnızca bunlar en az yonkou luğa götürür adamı. Şans herzaman vardır ama bi adama şanslı olduğu için en büyük oldu denmez, hele ölüyse hiç denmez mezarında kemikleri sızlar adamın.:)

şöyle söyliyeyim. shiki ile edd war savaşına girişiyorlar karşısında 50 gemilik düşman var ve tam o anda fırtına çıkıyor ve roger oradan sağ çıkıyor bu şans değil de ne? bu olaydan sonra kk oluyor zaten. wb dediğimiz adamın gözünde öyle şeyler yok zaten tamemen hayali farklı. garp ve sengoku kalıyor geriye. sengokuyu geç garpla çok savaşmış. bu adam bir kişiyle savaşarak kk olmuş olmuyor mu o zaman? bu şans değil de ne peki? luffynin şuana kadar buralara gelmesi şans değil de ne peki? bana açıklar mısın? bana gülen suraz arkadaşım senden de bekliyorum mantıklı bir açıklama?
crocodile şöyle dedi,roger ve beyazsakala yenilerek gözyaslarının yutmak zorunda kalanları bir düsünün,denizde onlardan binlerce bulacaksın...yani roger sans faktörünün tabi kullanmıstır.aynısını luffyde kullandı ama adamlar önlerine gelen veya onlara meydan okuyan nerdeyse herkezi yenmişler.heleki rogerın son yolculugunda tek kale mac olmus anlasıldıgı üzere.

yani roger wb gibi ailecilikte oynamamıs adam vura vura öldüre öldüre kk olmus.karsısındaki rakipler az degilmiş binlerceymiş ama onun capında adam azmıs dogru söz bu ;) yoksa adam tek basına ülkeye savas acıp ülke yok etmiş.karsısında wb yada garp dısında adam denk dövüsemedi diye sanslımı olucak.güclü olsalarmıs rakipleri.yine crocodiledan bir alıntı ''bu kadar gücsüz olmak günahtır '' :D üstelik shikininki bir nevi pusu karada o gücle savassalar bizim bildigimiz roger shikiyde kalan herkezide gömerdi dövüstükleri adaya.denizde ise nedense roger hepinizi buraya gömücem dedikten sonra bir fırtına geliyor ve olaydan etkilenmeyen nedense yine sadece roger tayfası.

yani ordaki olayla ilgili teorileride dikkate almak lazım.luffyi fırtına ve yıldırım kurtardı daha önce,o yüzden dragon yapmıs olabilir yada houshoku hakiyle gökyüzüne bile hükmedebilirsin dragon da rogerda ayrı ayrı houshokusuylan yapmıstır yada :D senin dedigin gibi bir fırtına sans eseri orayı vurmustur.öyle bile olsa 50 gemiyle cevirdikleri gemiyi batıramıyorlarsa bu sanstan ziyade ezikliktir.sonucta oro jacksonda roger tayfasından cünkü ;)

yani sans varsa bile,rogerın cabası,iradesi,tayfasının cabası cok cok daha büyük.gözümüze sokuldu luffyde sansla ölmedi idde ama,eger herseyi sansa yorarsak,zehirle mücadele eden iradesini, pes etmek bilmeyen azmini ve dipsiz kararlılıgını cöpe atmıs oluruz.hiç bir salak mangakada d. adını verip, kararlılıgını ve azmini övdügü adamların tüm basarısını sansa baglatmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık