Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Koby ve Smoker'ın Akıbeti

• Konbuyu başlatan Silinmiş Üye
  • Başlangıç tarihi

Seri Sonunda İkisinin Rütbesi

• Smoker = Filo A. / Koby = Amiral

Kullanılan: 6 7.1%
  • Smoker ve Koby = Amiral

Kullanılan: 9 10.7%
  • Smoker = Amiral / Koby = Koramiral

Kullanılan: 6 7.1%
  • Smoker = Ölü / Koby = Filo A.

Kullanılan: 0 0.0%
  • Smoker = Ölü / Koby = Amiral

Kullanılan: 2 2.4%
  • Smoker = Amiral / Koby = Filo A.

Kullanılan: 5 6.0%
  • Smoker = Koramiral / Koby = Amiral

Kullanılan: 45 53.6%
  • Smoker = Koramiral A. Koby = Filo A.

Kullanılan: 2 2.4%
  • Devrimciler Sistemi Yıkar

Kullanılan: 9 10.7%

• Kullanılan toplam oy
    84
Güç namına ne gördük kendisinden? Luffy kadının mevkidaşı olan 3 kişiyi yendi zaten, haydi Moria'ya ezik diyelim Crocodile ve Lucci de mi kum torbasıydı?
Shicleri ben tamamen birbirinden bağımsız değerlendiriyorum. Hancock Luffy'nin iki yıl önce yendiği rakiplerin hepsini (Enel hariç) Luffy'den daha kolay yenerdi gördüğüm kadarıyla bunu yapabilecek güçte. Potansiyeli yüksek ve seri için önemli bir karakter olduğunu düşünüyorum belki daha prime dönemine bile girmiş değildir ne seviyede çıkacağı Oda'ya kalmış kadına bir sınır çizmiş değil, eli açık bu konuda.

Hancock'un, bir Lucci seviyesinde bile olduğunu sanmıyorum ben.
Sen seriyi iyi bilirken nasıl böyle düşünüyorsun garipsedim.Sengoku o kadın güçlü dedi savaşa gelme mevzusunda.Cp9 Lucci'den kat kat güçlüdür.Muhtemelen Law gibi adamdan bile güçlü.3. komutanlara yakın bir gücü vardır aşağı yukarı.Hükümetten çekinmeden savaşta Px avlamak ve amirale doğru saldırıya hazırlanmak zayıf birinin yapacağı işler değil.

Shicleri ben tamamen birbirinden bağımsız değerlendiriyorum. Hancock Luffy'nin iki yıl önce yendiği rakiplerin hepsini (Enel hariç) Luffy'den daha kolay yenerdi gördüğüm kadarıyla bunu yapabilecek güçte. Potansiyeli yüksek ve seri için önemli bir karakter olduğunu düşünüyorum belki daha prime dönemine bile girmiş değildir ne seviyede çıkacağı Oda'ya kalmış kadına bir sınır çizmiş değil, eli açık bu konuda.
En sinirli haliyle Smoker'a tekme atıyor. Smoker'da çizik yok. Aynen, bayağı güçlüymüş.

Sen seriyi iyi bilirken nasıl böyle düşünüyorsun garipsedim.Sengoku o kadın güçlü dedi savaşa gelme mevzusunda.Cp9 Lucci'den kat kat güçlüdür.Muhtemelen Law gibi adamdan bile güçlü.3. komutanlara yakın bir gücü vardır aşağı yukarı.Hükümetten çekinmeden savaşta Px avlamak ve amirale doğru saldırıya hazırlanmak zayıf birinin yapacağı işler değil.
Kadının unvanda gözü yok, o yüzden Pacifista indirmesi bir anlam ifade etmiyor. Hele Amiral'e saldırmaya gitmesi hiçbir anlam ifade etmiyor. Hancock, Kuzan'ı yener demeyeceksiniz sanırım. Luffy de üç Amiral'in önüne atlıyor, sonuç?

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık