Geçen Beckmann Jack'i besliyordu. Jack çok heyecanlıydı görsen.Shanks ve tayfasının gerçek gücünün balık beslemek olduğunu düşünüyorum.Bence çok önemli bir meziyet
Bende aynı fikirdeyim. Luffy şapkayı Shanks tan aldığında birgün senin tayfan yenecek bir tayfa toplayacağaım demişti. Bu söz hep aklımın bir kenarında. Bende şu çagrışımı yapıyor KK liğe giden yolda son viraj Shanks geliyor bana, yanılıyorda olabilirim. Yani diğer Yonkou lar ve oluşumları göz önüne alındığında Shanks ta şu ana kadar bir müttefik vs görmedik öyle bir girişimi olduğuna dair birşeyde çıkmadı hala.Shanks hem bireysel hem de tayfa olarak en güçlü yonkou. Yazın kenara, dedi dersiniz. Shanks'ın tayfası kısıtlı ve kendi halinde biri ama diğer üçüne bakıyoruz olabildiğince geniş ve birçok kişi ile işbirliği içinde hareket ediyor. Bu da Shanks'ın seviyesini gösteriyor. Bu yüzden, Kaidou'ya yenilip biat edenlerin Shanks'ı indirelim demelerine hala şaşırıyorum, hatta komik geliyor.
Bu kaniya nerden vardin ?Onu bunu bilmemde Ben Beckman gibi bir adamı barındırıyor tayfa.
Bu adamın acayip güçlü oldğunu hatta Shanks ile aralarında pek fark olduğunu da düşünmüyorum.(Shanks daha güçlü tabi )
Bunların ilişkisi daha çok tayfa sağ koldan ziyade , yoldaş ilişkisi Ray-Roger gibi bu yüzden güç ve tecrübe olarakta az çok yakındırlar.