Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Kizaru & Sanji vs. Fujitora & Roronoa Zoro

Hangi takım kazanır?

• Kullanılan toplam oy
    53
İleriki zamana gerek yok daha Zoro HHaki açmadan söylüyordum fan servis olacağını. Hala öyle.
Cümleyi anlamamışsın ki. Sanji ileride Kral Haki açarsa diyorum, Zorocular ileride Sanji'nin Kral Haki açmasına fanservis demeslerini demiyorum. Zorocular zaten başından beri Sanjiyle alakalı herşeye fanservis diyor. Sanji'nin Kral Haki açması fanservis ise Zoro'nun Kanatlardan biri sayılması da pek ala fanservistir.

Son düzenleme:
Şimdi ileriki zamanlarda Sanji Kral Haki aldığında Zoro fanlarının büyük çoğunluğu buna itiraz edip Fanservis sayesinde aldı diyecek.
Direkt bu cümleye yazdım. Seri sonu zirve karakter olacağı için alırsa alır. Gerekli nitelikleri ya da liderlik olayı yok Sanji'nin.

Cümleyi anlamamışsın ki. Sanji ileride Kral Haki açarsa diyorum, Zorocular ileride Sanji'nin Kral Haki açmasına fanservis demeslerini demiyorum. Zorocular zaten başından beri Sanjiyle alakalı herşeye fanservis diyor. Sanji'nin Kral Haki açması fanservis ise Zoro'nun Kanatlardan biri sayılması da pek ala fanservistir hatta kralıdır.
Zoro'nun kanat olmasına ihtiyaç yoktu ki. Adam neredeyse 900+ bölümde bir çok kez Zoro'yu bir tayfanın Sağ Kol ya da işte 2.Kaptan'ından beklenecek hareketler ile de tepkileri ile yansıttı.

100 bölüm önceki SBS'de yok o öyle değil dedi diye sol kollar kanat oldu şimdi uçup kafamıza şeyyapacak. Oda'nın kelamları ya, Canon bilgi ya. Bi çerçeveletip sitenin girişine asılmadığı kaldı.

Direkt bu cümleye yazdım. Seri sonu zirve karakter olacağı için alırsa alır. Gerekli nitelikleri ya da liderlik olayı yok Sanji'nin.
Wb'nin aile kurmaktan başak ne hayali vardı. Nasıl bir liderlik vasfından bahsediyorsun? Zoro'nun nasıl bir liderlik vasfı var? O da ayrı tartışma konusu:artiz:

Zoro'nun kanat olmasına ihtiyaç yoktu ki. Adam neredeyse 900+ bölümde bir çok kez Zoro'yu bir tayfanın Sağ Kol ya da işte 2.Kaptan'ından beklenecek hareketler ile de tepkileri ile yansıttı.

100 bölüm önceki SBS'de yok o öyle değil dedi diye sol kollar kanat oldu şimdi uçup kafamıza şeyyapacak. Oda'nın kelamları ya, Canon bilgi ya. Bi çerçeveletip sitenin girişine asılmadığı kaldı.
Zoro'nun kanat olmasına gerek yoksa Zorocular niye sadece Sanji'nin, Luffy'nin kanadı sayıldı diye o kadar tepki gösterdi. Üstüne bir de bunu bir tek Zoro'ya mâl etmeye çalışıyorlar.:hhh:

Canon bilgiler Canon'dur sonuçta. Zoro sağ kol değil mi? değil. Sanji'nin de bu tip sahneleri çok.

Sanji sol kol değil hiyerarşik bir düzen yok hasır şapkalarda. Sanji'nin en başında kanat sayılmasının nedeni Sanji'nin gerçek manada bunu yapabilecek seviyede olması. Sanji olmasa ekipte Poneglifleri okuyacak tek kişi de olmazdı zaten. Roger'da Robin gibi Poneglifleri okuyabilen ve yazabilen Oden sayesinde buldu Raftel'i. Robin'de bunun ve bunu gibi birçok neden için söylüyordu Sanji'nin kanat olmasını.

Benn Beckman, King, Kata, Marco, Killer... Bunların hepsi hiyerarşik olarak 1. Komutan yani sağ kol
King 3 yıkımcıdan biri olarak geçiyor.Kata da 3 tatlı komutanından biri.Marco da 1. tümen komutanı olarak diğerlerinden bariz üstün olsa da Wb tayfasında tümen komutanları eşit.Beckman ve Killer için net bir söylem hatırlamıyorum.

Bu adamların hepsi bariz sağ kol zaten.Sadece resmi olarak Rayleigh gibi ünvan olarak "Korsanlar Kralının Sağ Kolu" gibi bi ünvan verilen yok diye biliyorum.

Wb'nin aile kurmaktan başak ne hayali vardı. Nasıl bir liderlik vasfından bahsediyorsun? Zoro'nun nasıl bir liderlik vasfı var? O da ayrı tartışma konusu:artiz:
Hhaki'de olay bir kesime/çoğunluğa lider olmak veya bu kesimin önde gelen isimlerinden biri olmak ya da olabilme potansiyeline sahip olmak. WB 16 bölüklü kocaman bir korsan tayfasının lideri. Korsan Kral olma potansiyeli olan biri ve çağının zirve isimlerinden biri. Luffy için olay kk olma potansiyeli. Zoro içinde en güçlü kılıç ustası olma ve diğer kılıç ustalarından önde olma potansiyeli. Sanji tekmecilerin ve ya aşçıların kralı olacak mı? Mesela Germa ordusunun başında Judge'de de görsek derim ki bak ilerde Germa'nın başına geçebilir o yüzden hhaki acabilir. E o da yok. Zirve isim olmak dışında Sanji'ye hiçbir kontenjan yok.
Chinjao bile Happo donanmasıydı Chinjao Ailes'iydi lideri olduğu bir kesim var.

Sanji sol kol değil hiyerarşik bir düzen yok hasır şapkalarda. Sanji'nin en başında kanat sayılmasının nedeni Sanji'nin gerçek manada bunu yapabilecek seviyede olması. Sanji olmasa ekipte Poneglifleri okuyacak tek kişi de olmazdı zaten. Roger'da Robin gibi Poneglifleri okuyabilen ve yazabilen Oden sayesinde buldu Raftel'i. Robin'de bunun ve bunu gibi birçok neden için söylüyordu Sanji'nin kanat olmasını.
Böyle bir kıyaslama mı var usta. O zaman Luffy yıkıntılardan kurtarmasa aynı şey poneglif okuyan biri olmayacaktı. Zoro Monet'i durdurmasa poneglif okuyan biri olmayacaktı. Tayfanın birbirini kurtarmasını mı kıyaslayalım.

Hhaki'de olay bir kesime/çoğunluğa lider olmak veya bu kesimin önde gelen isimlerinden biri olmak ya da olabilme potansiyeline sahip olmak. WB 16 bölüklü kocaman bir korsan tayfasının lideri. Korsan Kral olma potansiyeli olan biri ve çağının zirve isimlerinden biri. Luffy için olay kk olma potansiyeli. Zoro içinde en güçlü kılıç ustası olma ve diğer kılıç ustalarından önde olma potansiyeli. Sanji tekmecilerin ve ya aşçıların kralı olacak mı? Mesela Germa ordusunun başında Judge'de de görsek derim ki bak ilerde Germa'nın başına geçebilir o yüzden hhaki acabilir. E o da yok. Zirve isim olmak dışında Sanji'ye hiçbir kontenjan yok.
Chinjao bile Happo donanmasıydı Chinjao Ailes'iydi lideri olduğu bir kesim var.
Zoro bu söylediklerine göre nasıl lider olabiliyor ve Zoro'nun kedisini geçme hedefi olan Dünyanın en iyi kılıç ustası Mihawk kime liderlik ediyor. Mihawk tek takılan bir eleman. Tek istediği daha güçlü düşmanlarla yüzleşmek. Sadece liderlik vasfı olan Kral Haki almaz. Zoro'da hırs var. Anlamadığınız şey şu ki: Sanji'nin de Luffy'i korsanlar kralı yapma gibi bir hırsı var ve bu şekilde çok kolay bir şekilde açabilir. All Blue mevzusu da ayrı tabi. Dünyanın en iyi aşçısı argümanı o kadar saçma ki duyduğum da bazen diyorum bunu diyenler gerçekten OP izliyor mu? Buna cevap vermek bile çok saçma da Sanji'den iyi bir aşçı görmedik. Bunun Kral Hakiyle alaksaı ne. Kral Hakinin mantığı bile anlaşılmamış. Tek hayali aile kurmak olan bir adam bile Kral Haki sahibi olabiliyor.

Böyle bir kıyaslama mı var usta. O zaman Luffy yıkıntılardan kurtarmasa aynı şey poneglif okuyan biri olmayacaktı. Zoro Monet'i durdurmasa poneglif okuyan biri olmayacaktı. Tayfanın birbirini kurtarmasını mı kıyaslayalım.
Sanji'nin yaptığı üst düzey bir başarıydı hem Robin'i kurtardı hem de CP9'un yok olmasına vesile oldu.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık