Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Kizaru & Sanji vs. Fujitora & Roronoa Zoro

Hangi takım kazanır?

• Kullanılan toplam oy
    53
yaparım demekle yapmak denk deil ?
zoronun sağkol olmasıda pek tartışmaya açık deil gibi paneldeki herkes ekibin yardımcı kaptanı iken zoro çizmesi anlatıyor herşeyi renk yayılımı olayı ne anlamadım ama renk yayılımı zoro içinde geçerli diyip sonra ordaki herkes sağ kol deil demiş amaa çoğu sağkol anlamı çıkar
Zoro gibi oradaki herkes yardımcı kaptan değil diyor. Güç olarak ikincileri çizdim diyor. Hasır şapkalarda hiyerarşik bir düzen yok. Zoro yardımcı kaptan değil yani.

yaparım demekle yapmak denk deil ?
zoronun sağkol olmasıda pek tartışmaya açık deil gibi paneldeki herkes ekibin yardımcı kaptanı iken zoro çizmesi anlatıyor herşeyi renk yayılımı olayı ne anlamadım ama renk yayılımı zoro içinde geçerli diyip sonra ordaki herkes sağ kol deil demiş amaa çoğu sağkol anlamı çıkar
Zoro yardımcı kaptan değil, tayfada ki 2.en güçlü.

Beyler bu yosun kafa için illa yardımcı kaptan denmesine gerek yok. İzleyenlerin %99'u bu adamı bu rolde görüyor zaten,sanji aşçı adam neyse kizaru ve sanji fujı+zoroyu yer. 😮💨

Zoro fanları illa kanat olacaz diye yalvardılar napalım kıyamadık. :D
Zaten sonradan Zoro'ya fanservis sayesinde kanatlardan biri denildi ama hiçbir Sanji fanı, Luffy'nin kanatları sözünü ilk başta Sanji için söylediler ama sonra Fanservis dolayısıyla Zoro için de söylendi gibisinden argümanlarda bulunmadı. Doğru olsa bile. Şimdi ileriki zamanlarda Sanji Kral Haki aldığında Zoro fanlarının büyük çoğunluğu buna itiraz edip Fanservis sayesinde aldı diyecek.
Aradaki fandom farkı...

Son düzenleme:
Zaten sonradan Zoro'ya fanservis sayesinde kanatlardan biri denildi ama hiçbir Sanji fanı, Luffy'nin kanatları sözünü ilk başta Sanji için söylediler ama sonra Fanservis dolayısıyla Zoro için de söylendi gibisinden argümanlarda bulunmadı. Doğru olsa bile. Şimdi ileriki zamanlarda Sanji Kral Haki aldığında Zoro fanlarının büyük çoğunluğu buna itiraz edip Fanservis sayesinde aldı diyecek.
Aradaki fandom farkı...
İleriki zamana gerek yok daha Zoro HHaki açmadan söylüyordum fan servis olacağını. Hala öyle.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık