Benimle yaptığın konuşmalardan belli oluyordu. İyi adım. Takdir ettim. Yolun açık olsun. Kusura bakma, benimki doğuştan, tavsiyem yok. İlla istiyorsan şeyi okuyabilirsin: Allah de ötesini bırak...Mantık nasıl geliştirilir?Akıl yürütme nasıl kalıcı hale getirilir? gibi soruları irdeleyen kitap tavsiyesi alabilir miyim?
Cidden şu konuda çok yetersizim. Yani bende bu yetenek sanki körelmiş gibi duruyor.
Ya açık konuşayım bu yeteneğim cidden körelmiş bir vaziyette. Yani fazla akıl yurütemiyorum. Yazılarım biraz düşüncesizce yazılmadır doğru. Aklına gelen bir kitap varsa öner bari :SBenimle yaptığın konuşmalardan belli oluyordu. İyi adım. Takdir ettim. Yolun açık olsun. Kusura bakma, benimki doğuştan, tavsiyem yok. İlla istiyorsan şeyi okuyabilirsin: Allah de ötesini bırak...
Allah de ötesini bırak kardeşim. Allah de ötesini bırak...Ya açık konuşayım bu yeteneğim cidden körelmiş bir vaziyette. Yani fazla akıl yurütemiyorum. Yazılarım biraz düşüncesizce yazılmadır doğru. Aklına gelen bir kitap varsa öner bari :S
Yaradanın verdiği akıli kullanamamak hatta insan icin en degerli şeyi koreltmek benim hatam galiba.Allah de ötesini bırak kardeşim. Allah de ötesini bırak...
Tavsiyem yok cidden. Affola.
Köreltmene sebep olacak olayları mümkün kılan da o. Boş ver.Yaradanın verdiği akıli kullanamamak hatta insan icin en degerli şeyi koreltmek benim hatam galiba.
Determinizm tartışması yapamayacak kadar yorgunumKöreltmene sebep olacak olayları mümkün kılan da o. Boş ver.
Bu sadece kitap okuyarak kazanılabilir mi o da bir tartışma konusu bence.Yaradanın verdiği akıli kullanamamak hatta insan icin en degerli şeyi koreltmek benim hatam galiba.
Serbestse kaçmakDeterminizm tartışması yapamayacak kadar yorgunum
Olmaz öyle. Kitap okumak abartılmış bir şeydir. Kitap okumak değil, kitabın üzerine düşünmektir mühim olan.Bu sadece kitap okuyarak kazanılabilir mi o da bir tartışma konusu bence.
İstedigim "Kitabın konusuda" bu olayın değerlendirmesi zaten. Kitap okuma zevktir sadece.Bu sadece kitap okuyarak kazanılabilir mi o da bir tartışma konusu bence.