Konu ney ? Gözlem yeteneğin üst düzey olacak bide yazdığın eserlerin psikolojik alt metni, derinliği olursa, sağlam eserler çıkartabilirsin. Murat Menteş, Hakan Günday tarzı, Yeraltı edebiyatı tutar.Kaçmaz.
Sitede asırlar önce açılmış konusu var zaten.Konu ney ? Gözlem yeteneğin üst düzey olacak bide yazdığın eserlerin psikolojik alt metni, derinliği olursa, sağlam eserler çıkartabilirsin. Murat Menteş, Hakan Günday tarzı, Yeraltı edebiyatı tutar.
Yerdeniz serisini tavsiye ederim. Bir Kalessin var ki öff..Fantastik roman arıyorum tavsiyesi olan ?
kral katili güncesi , branden sanderson'ın bir çok kitabı.Fantastik roman arıyorum tavsiyesi olan ?
Mario Puzo'nun eserlerine bak Sicilyalı, Omerta vesaire.Hadi bana da ana karakterin iyi den kotuye evrilisi yada Ana karakterin mafya patronu uyuşturucu baronu falan oldugu bir kitap onerin.
Yani polisiye istemiyom. Kötünün tarafı ndan olucak hikayesi. Empati falan kurdursun işte ne biliim.
Aptallar Erken Ölür'de olsun.Mario Puzo'nun eserlerine bak Sicilyalı, Omerta vesaire.