Mithyxila Bugün 00:00 #171 amaneden dedi ki: Ben bir kitap biliyorum aslında ama... Genişletmek için tıkla ... senin hayatın mı yoksa...
amaneden dedi ki: Ben bir kitap biliyorum aslında ama... Genişletmek için tıkla ... senin hayatın mı yoksa...
amaneden Bugün 00:01 #172 Mithyxila dedi ki: senin hayatın mı yoksa... Genişletmek için tıkla ... Ya da benim kalemim...
Mithyxila Bugün 00:06 #173 amaneden dedi ki: Ya da benim kalemim... Genişletmek için tıkla ... nereden satın alabilirim (ilerleyen zamanlarda alıcam)
amaneden dedi ki: Ya da benim kalemim... Genişletmek için tıkla ... nereden satın alabilirim (ilerleyen zamanlarda alıcam)
amaneden Bugün 00:12 #174 Mithyxila dedi ki: nereden satın alabilirim (ilerleyen zamanlarda alıcam) Genişletmek için tıkla ... Satın alamazsın. O kadar kıyıda köşede.
Mithyxila dedi ki: nereden satın alabilirim (ilerleyen zamanlarda alıcam) Genişletmek için tıkla ... Satın alamazsın. O kadar kıyıda köşede.
Mithyxila Bugün 00:13 #175 amaneden dedi ki: Satın alamazsın. O kadar kıyıda köşede. Genişletmek için tıkla ... sen bana ilk nüshasını atarsan, 2 katını vereceğim
amaneden dedi ki: Satın alamazsın. O kadar kıyıda köşede. Genişletmek için tıkla ... sen bana ilk nüshasını atarsan, 2 katını vereceğim