Onun da hainliği benziyor Apoo'ya. Güç neredeyse oraya kayar, garantici takılır.@Monkey D Dragon için küfrün alası benim içinde çok farklı değil hain ve kaypak bir kişilik Hawkins kadar duruş sergilemedi.
Onun da hainliği benziyor Apoo'ya. Güç neredeyse oraya kayar, garantici takılır.@Monkey D Dragon için küfrün alası benim içinde çok farklı değil hain ve kaypak bir kişilik Hawkins kadar duruş sergilemedi.
Bu dediğin ayıp ben bu forumda yetkililerle en çok didişen insanım. konularımı bile sildiler...Onun da hainliği benziyor Apoo'ya. Güç neredeyse oraya kayar, garantici takılır.
Otoriteye başkaldıran bir özgürlük savaşçısı olarak görüyorum.İsyancı ve devrimci arasında çok ince bir çizgi üzerinde yürüyor ama orası otoriteye göre değişkenlik gösterir.Niye lan kaosu yaratmayan ama kaosa kafa atan adam, her hareketinin arkasında bir yılanlık var, fırsatçı falan tam sen işte ksdhfklsfd
Tiçe mi dedin bana mı dedin çerloya mı dedin o kadar muallakta ki...Otoriteye başkaldıran bir özgürlük savaşçısı olarak görüyorum.İsyancı ve devrimci arasında çok ince bir çizgi üzerinde yürüyor ama orası otoriteye göre değişkenlik gösterir.
Çerloya dedim sendika lideri gibi kalabalığı örgütlüyor.Tiçe mi dedin bana mı dedin çerloya mı dedin o kadar muallakta ki...
MW de Apoo gibi benden tek yiyor.Oysa Apoo zeki bir taktisyen olduğu için sana benzetmiştim. Ne küfrü
Zoro haterlıktan kafayı kırdın sonunda @Montana kendini Zoro sanmaya başladı Kid teki çok ağır gelmiş kaldıramadı :SMW de Apoo gibi benden tek yiyor.
benimde sildilerBu dediğin ayıp ben bu forumda yetkililerle en çok didişen insanım. konularımı bile sildiler...
Tek yemesini mi bekledin pezo
Adamın eski nick Roronoa Zoro, kıskanma lütfen.Zoro haterlıktan kafayı kırdın sonunda @Montana kendini Zoro sanmaya başladı Kid teki çok ağır gelmiş kaldıramadı :S