Sana kızmıştı, bana ileride düşünürüm demiştiZamanında Smoker seriyi çevirecek dediğim de bana kızmıştı ben öyle birşey demedim diye, neyse yatın kalkın bana dua edin.
Sana kızmıştı, bana ileride düşünürüm demiştiZamanında Smoker seriyi çevirecek dediğim de bana kızmıştı ben öyle birşey demedim diye, neyse yatın kalkın bana dua edin.
Serinin çevirisini tamamen bitirdim ben. Aradaki bölümler editlendikçe gelecek. 700'lü bölümleri yapma sebebimiz, bir şekilde güncele gelen kişilere kolaylık olması, haftalık takip edenlerin okuması ve ara kapandığı zaman serinin direkt güncel bölüme ulaşması.@Smoker Selamlar, manga tr de 605'den 700 'lere geçiyor aradaki bölümler eklenir mi müsaitliğinize göre yoksa direk 700'lerden mi devam edersiniz.
Şu edit işini öğrenip yardım edesim geldi, çorbada bizim de tuzumuz olsunSerinin çevirisini tamamen bitirdim ben. Aradaki bölümler editlendikçe gelecek. 700'lü bölümleri yapma sebebimiz, bir şekilde güncele gelen kişilere kolaylık olması, haftalık takip edenlerin okuması ve ara kapandığı zaman serinin direkt güncel bölüme ulaşması.
Elinize sağlık 4 gozle bekliyoruzSerinin çevirisini tamamen bitirdim ben. Aradaki bölümler editlendikçe gelecek. 700'lü bölümleri yapma sebebimiz, bir şekilde güncele gelen kişilere kolaylık olması, haftalık takip edenlerin okuması ve ara kapandığı zaman serinin direkt güncel bölüme ulaşması.
Kingdom fanları çoğalıyor. GüzelYeni başladım, güzel seriymiş.