Sadece onlar değişmedi herkesin adı değişti Ousen'in oğlunun birliği falan baya bi değişiklik var ben bi isim listesi yapiim en iyisiShin'in adı Xin oldu, Hi Shin Birliği de Hızlı Ok Birliği oldu.
Sadece onlar değişmedi herkesin adı değişti Ousen'in oğlunun birliği falan baya bi değişiklik var ben bi isim listesi yapiim en iyisiShin'in adı Xin oldu, Hi Shin Birliği de Hızlı Ok Birliği oldu.
Ou Sen dediğin adam Çin tarihindeki en önemli generallerden birisi olan Wang Jian, Japonlar ona Ou Sen diyor. Tarihteki gerçek isimlere uygun şekilde değiştirdim isimleri. On bölüme falan alışırsın.Sadece onlar değişmedi herkesin adı değişti Ousen'in oğlunun birliği falan baya bi değişiklik var ben bi isim listesi yapiim en iyisi
Orjinallik en sevdiğimiz saol Smoker eline sağlıkOu Sen dediğin adam Çin tarihindeki en önemli generallerden birisi olan Wang Jian, Japonlar ona Ou Sen diyor. Tarihteki gerçek isimlere uygun şekilde değiştirdim isimleri. On bölüme falan alışırsın.
Kendi zamanının -Çin için tabi- tartışmasız bir numarasıdır bu arada.Ou Sen dediğin adam Çin tarihindeki en önemli generallerden birisi olan Wang Jian, Japonlar ona Ou Sen diyor. Tarihteki gerçek isimlere uygun şekilde değiştirdim isimleri. On bölüme falan alışırsın.