Serinin çevirisi 615'te, editlenmeyi bekliyor.585 den sonra çevirecekmisiniz devamını hiçbiryerde bulamadım da. Elinize sağlık bu arada
Serinin çevirisi 615'te, editlenmeyi bekliyor.585 den sonra çevirecekmisiniz devamını hiçbiryerde bulamadım da. Elinize sağlık bu arada
Ben çeviride boşlukta 231. bölüme, güncelde de 610. bölüme ulaştım. Güncele getireceğim bu seriyi, bir ara editlenir mutlaka.
Sen işini iyi yapıyorsun reis. Editörlerin haberi yok galiba. Bir ara hızlıca editleniyordu bölümler, çeviri yavaş olduğundan bekliyorduk. Şimdi tam zıttı oldu. Bir ara topluca editlenir herhalde.Ben çeviride boşlukta 231. bölüme, güncelde de 610. bölüme ulaştım. Güncele getireceğim bu seriyi, bir ara editlenir mutlaka.
Bir şekilde çözülür edit işi, olmadı yapmasını öğrenir çeviri bittikten sonra ben yaparım.Sen işini iyi yapıyorsun reis. Editörlerin haberi yok galiba. Bir ara hızlıca editleniyordu bölümler, çeviri yavaş olduğundan bekliyorduk. Şimdi tam zıttı oldu. Bir ara topluca editlenir herhalde.
Başka işleri var galiba.Editörlerin finali falan mı var hocam yoksa başka serileri mi editliyorlar?
Ellerinize sağlık abi
İnzivada editörü, kafa dinliyor.Editörlerin finali falan mı var hocam yoksa başka serileri mi editliyorlar?