Epeydir ne siteye uğradım ne de çeviriye baktım açıkçası. Çok talep olmadığından aklıma da pek gelmedi çeviri yapmak. Bırakma gibi bir karar almadık, sadece ben pek hevesim olmadığından ilgilenmedim bir süredir.Seri bırakıldımı
Sürekli bakıyorum aslında çeviri var mı diye. Seni-sizi zaten gönüllü yaptığınız bir aktivite olduğu için baskı altına almak istemedim. Benim gibi düşünen birçok kişi vardıe eminimEpeydir ne siteye uğradım ne de çeviriye baktım açıkçası. Çok talep olmadığından aklıma da pek gelmedi çeviri yapmak. Bırakma gibi bir karar almadık, sadece ben pek hevesim olmadığından ilgilenmedim bir süredir.
Kesinlikle senin gibi düşünüyorum.Sürekli bakıyorum aslında çeviri var mı diye. Seni-sizi zaten gönüllü yaptığınız bir aktivite olduğu için baskı altına almak istemedim. Benim gibi düşünen birçok kişi vardıe eminim
Aynı fikirdeyim dostum.Çevrilirse çok mutlu olacağım bir seri
Şuan gerçek anlamda merak ile takip ettiğim 2 seri var
1 One Piece: Temposu iyice düştü ama ana konu gidişatı ile bence hala mükemmel seri
2 kingdom: Ousen Kanki Duke Hyou daha bir-çok mükemmel karakter var. Konu bütünlüğü çok iyi, akıcılık iyi bazen temposu düşse de bence müthiş seri
Bu ara Riboku rezil oldukça ben mutlu oluyorum
Kısacası çevrilmeyi hakeden bir seri ama gönüllük esas tabi ki
Çevirirseniz ben mutlu olurum tabi ki