Birkaç güne gelir. Son iki bölümü çevirmedim.Yeni bölüm var mıdır acaba @Smoker
865 geldi de 850 den sonra büyük bir düşüş var sanki mangada arada hala 500 850 arasını açıp okuyorum yeni bolumleride okudum çeviri çok gecikince de güzel gelmedi hani spoiler olmasın diye yazamiyomda savaşı güzel bir şekilde anlatmıyor bir aksiyon yok 10 yaydan olan adama 9 10 bölüm gibi büyük bir bölüm ayırıyor ama altı neredeyse hiç doldurulmadan ayrılıyorBirkaç güne gelir. Son iki bölümü çevirmedim.
Yanlış anlaşılma olmasın çeviri gecikince den sonra virgül koymayı unutmusum865 geldi de 850 den sonra büyük bir düşüş var sanki mangada arada hala 500 850 arasını açıp okuyorum yeni bolumleride okudum çeviri çok gecikince de güzel gelmedi hani spoiler olmasın diye yazamiyomda savaşı güzel bir şekilde anlatmıyor bir aksiyon yok 10 yaydan olan adama 9 10 bölüm gibi büyük bir bölüm ayırıyor ama altı neredeyse hiç doldurulmadan ayrılıyor
Qin ve Zhao Savaşı için çok altyapı harcadı mangaka, ama şimdiye kadar pek de istenildiği gibi olmadı. Okçuların hikayesi cidden gereksizdi, çevirirken sıkıldım.865 geldi de 850 den sonra büyük bir düşüş var sanki mangada arada hala 500 850 arasını açıp okuyorum yeni bolumleride okudum çeviri çok gecikince de güzel gelmedi hani spoiler olmasın diye yazamiyomda savaşı güzel bir şekilde anlatmıyor bir aksiyon yok 10 yaydan olan adama 9 10 bölüm gibi büyük bir bölüm ayırıyor ama altı neredeyse hiç doldurulmadan ayrılıyor
Haftalar boyunca dandik yan karakterlerin hayat hikayesi ve savaşmaları sıkıyor ama seviyeyi önceden yükseğe çeken kendisiydi. Güncel takip etmesi zor tamamen bittiğini görürsek baştan okuyunca çok keyif verecektir diye düşünüyorum.865 geldi de 850 den sonra büyük bir düşüş var sanki mangada arada hala 500 850 arasını açıp okuyorum yeni bolumleride okudum çeviri çok gecikince de güzel gelmedi hani spoiler olmasın diye yazamiyomda savaşı güzel bir şekilde anlatmıyor bir aksiyon yok 10 yaydan olan adama 9 10 bölüm gibi büyük bir bölüm ayırıyor ama altı neredeyse hiç doldurulmadan ayrılıyor
Okçuyu yüceltmek için onları harcadı.Qin ve Zhao Savaşı için çok altyapı harcadı mangaka, ama şimdiye kadar pek de istenildiği gibi olmadı. Okçuların hikayesi cidden gereksizdi, çevirirken sıkıldım.
Mangaka ayrıca Danto ve Yan Duan He gibi iki önemli karakteri daha savaşın başında devre dışı bıraktı.
Bence şu an sıkıcı gelmesinin bir nedeni de teker teker okumamız, savaş bitiminde toplu okunursa daha derli toplu olur diye düşünmekteyim.865 geldi de 850 den sonra büyük bir düşüş var sanki mangada arada hala 500 850 arasını açıp okuyorum yeni bolumleride okudum çeviri çok gecikince de güzel gelmedi hani spoiler olmasın diye yazamiyomda savaşı güzel bir şekilde anlatmıyor bir aksiyon yok 10 yaydan olan adama 9 10 bölüm gibi büyük bir bölüm ayırıyor ama altı neredeyse hiç doldurulmadan ayrılıyor
Okçu Kardeşler iyidir, severim. Fakat Qing Hua Yun'un seviyesinde değillerdi, yani tamamen plot armora kurban gitti adam.Okçuyu yüceltmek için onları harcadı.
Ayrıca şahsi tahminim yang duan he yi de emekliye ayırıp qiang lei yi son ulu general yapacak bence
O bir tık öyle oldu ama bu 2v1 i okurken sanki one piece okur gibi hissettim. Tıpkı oda gibi dövüş içinde geliştirttiOkçu Kardeşler iyidir, severim. Fakat Qing Hua Yun'un seviyesinde değillerdi, yani tamamen plot armora kurban gitti adam.