Manganın ilerleyişini düşünürsek li mu hai yin çiftinden en az biri için ölüm çanları çalıyor
Normalde Li Mu'nun idam edilmesi lazım savaştan önce. Tarihe göre giderse Li Mu ve Si Ma Shang vatana ihanetten idam edilecek, Qin de savaşta Zhao'yu yenip başkent Handan'ı ele geçirecek. Mangaka farklı bir yol izlerse bilemem tabi.Manganın ilerleyişini düşünürsek li mu hai yin çiftinden en az biri için ölüm çanları çalıyor
Si ma shang idam edilmeyip sadece görevinden azlediliyordu diye anımsıyorum. Bence mangaka li mu konusunda tarihten sapacak çünkü neredeyse en başından beri birçok ağızdan xin'in öldürmesi gerektiğinden bahsediyor.Normalde Li Mu'nun idam edilmesi lazım savaştan önce. Tarihe göre giderse Li Mu ve Si Ma Shang vatana ihanetten idam edilecek, Qin de savaşta Zhao'yu yenip başkent Handan'ı ele geçirecek. Mangaka farklı bir yol izlerse bilemem tabi.
Son dövüşün de yenildi sayılır birine, elemanı hatırlamıyorum. Ondan beri bir olayı yok.Seriyi yarıda bırakalı epey oldu az spoiler isteyecem beyler, Mou Bu'nun son durumu nedir ? Var mı vs si yada öldü mü kaldı mı?
Doğru hatırlıyorsun. Şimdi baktım, ikisi suçlanıyor, sadece Li Mu idam ediliyor.Si ma shang idam edilmeyip sadece görevinden azlediliyordu diye anımsıyorum. Bence mangaka li mu konusunda tarihten sapacak çünkü neredeyse en başından beri birçok ağızdan xin'in öldürmesi gerektiğinden bahsediyor.
En son Chu generali olan Wan Yu ile kapışıyor, berabere kalıyorlar. Sonrasında görünmedi.Seriyi yarıda bırakalı epey oldu az spoiler isteyecem beyler, Mou Bu'nun son durumu nedir ? Var mı vs si yada öldü mü kaldı mı?