Wei düşecek. Tarihe göre gider büyük ihtimalle.Tarihte handan sonra düşen devlet nedir seri tarihe göre ilerlermi bu kısımda
Yahu duyunca kahroldum li mu gibi kaç defa gördüğümüz belkide asla büyük bir yenilgi alamayacak bir adam zhao ya ihanet edeceği korkusundan idam edilmiş bu entrikayı yayanda qin casuslarıymış bu adamın uzun bir arc da ousen tarafından mağlup olması lazımdıWei düşecek. Tarihe göre gider büyük ihtimalle.
Zhao diye biliyordum ben. O kısımlar için ne diyorsun, Li Mu'nun seri içerisindeki kaderini tarihe uygun yansıtır mı mangaka?Wei düşecek. Tarihe göre gider büyük ihtimalle.
Evet zhao imiş handan sonra iç işler ile li mu öldürülmüş umarım gerçekleşmez ama çok zorZhao diye biliyordum ben. O kısımlar için ne diyorsun, Li Mu'nun seri içerisindeki kaderini tarihe uygun yansıtır mı mangaka?
[/QUOTE
Li Mu çok büyük adam, ama büyük haksızlığa uğruyor.Yahu duyunca kahroldum li mu gibi kaç defa gördüğümüz belkide asla büyük bir yenilgi alamayacak bir adam zhao ya ihanet edeceği korkusundan idam edilmiş bu entrikayı yayanda qin casuslarıymış bu adamın uzun bir arc da ousen tarafından mağlup olması lazımdı
Hayır, Zhao'nun durumu farklı. Qin, Han'dan sonra Zhao'ya saldırıp başkentini ele geçiriyor, ama kraliyet ailesi kuzeye kaçıp orada yeni başkent kuruyor. Teknik olarak Zhao yıkılmamış oluyor yani.Zhao diye biliyordum ben. O kısımlar için ne diyorsun, Li Mu'nun seri içerisindeki kaderini tarihe uygun yansıtır mı mangaka?
Aynen söylediğin gibi zhao bir kaç yıl o şekilde dayanacak ve wang ben tarafından ele geçirilecek sonrasında ulu general olur büyük ihtimalleHayır, Zhao'nun durumu farklı. Qin, Han'dan sonra Zhao'ya saldırıp başkentini ele geçiriyor, ama kraliyet ailesi kuzeye kaçıp orada yeni başkent kuruyor. Teknik olarak Zhao yıkılmamış oluyor yani.
Bence yansıtacak, Zhao'nun sonunun böyle gelmesi çok uygun olur.
Zhao'nun kalan kısmı Yan'la birlikte tek bir savaşta alınıyor.Aynen söylediğin gibi zhao bir kaç yıl o şekilde dayanacak ve wang ben tarafından ele geçirilecek sonrasında ulu general olur büyük ihtimalle