Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Kingdom

Dayanamadım son bölüme bir göz gezdireyim dedim, Huan Yi kaybediyor gibi, sanırım gerçek tarihtede kaybediyordu. Bizimkiler, Şen Şanlılar falan topuklamış ama buna rağmen Huan Yi rahat gözüküyordu. Manyak bir düzen aldı kesin serideki en epik hareketlerden birini göreceğiz. Huan Yi'nin yaptığı her şey alışılmışın dışında olduğu için yaptığı her hareket serideki en okuması zevkli hamleler oluyor benim açımdan.
Bir de umarım Huan Yi kaybeder bu savaşı yoksa, Savaşan Devletler Çağı'nın en büyük 4 generalinden biri Li Mu'nun hiç bir ağırlığı kalmayacak seride umarım mangaka fanları memnun etmek için Huan Yi'ye galibiyet vermez.

Huan Yi'yi seviye olarak hep Li Mu ve Wang Jian'ın altında görmüştüm ama fikrim değişti Huan Yi kazansa da kaybetse de onlarla aynı seviyede olduğunu düşünüyorum keşke Huan Yi - Wang Jian savaşı görebilseydik ama imkansız sanırım.

Huan Yi'yi seviye olarak hep Li Mu ve Wang Jian'ın altında görmüştüm ama fikrim değişti Huan Yi kazansa da kaybetse de onlarla aynı seviyede olduğunu düşünüyorum keşke Huan Yi - Wang Jian savaşı görebilseydik ama imkansız sanırım.
Hayallerini yıkmak istemem, ama Li Mu doğru söylüyor. Huan Yi'nin son bölümde yaptığı düzen hiçbir işe yaramıyor, sadece göstermelik.

Seviyesini bilmiyorum ama şerefsizin teki
Öyle ama kaliteli kötü karakter
Hayallerini yıkmak istemem, ama Li Mu doğru söylüyor. Huan Yi'nin son bölümde yaptığı düzen hiçbir işe yaramıyor, sadece göstermelik.
Cidden sadece göstermelik bir hamle yapıp o kadar rahat mı takılıyor Huan Yi boş özgüvenmiş demek ki , bende bir bildiği vardır diyordum :( mangaka fanların gönlünü almak için şov yaptırıyor sanırım.

Öyle ama kaliteli kötü karakter

Cidden sadece göstermelik bir hamle yapıp o kadar rahat mı takılıyor Huan Yi boş özgüvenmiş demek ki , bende bir bildiği vardır diyordum :( mangaka fanların gönlünü almak için şov yaptırıyor sanırım.
Gerçekte de bu savaşta yeniliyor zaten. Değil Huan Yi kim olursa olsun orada bir şey yapamazdı. Dümdüz arazi 310.000 vs. 140.000

animenin çevirmen grubu sürekli değişiyor bir gelen bir öncekinden farklı isim çevirisi yapıyor bu durum mangada yok ama manganında çevirisi çok iyi değil en iyisi animeden devam etmek. Manga belli bir yerden sonra çok sıktı bıraktım bu arada.
not: tortugadan okumuyorum ve op&bersek hariç okumadımda hiç

animenin çevirmen grubu sürekli değişiyor bir gelen bir öncekinden farklı isim çevirisi yapıyor bu durum mangada yok ama manganında çevirisi çok iyi değil en iyisi animeden devam etmek. Manga belli bir yerden sonra çok sıktı bıraktım bu arada.
not: tortugadan okumuyorum ve op&bersek hariç okumadımda hiç
550lerden sonra bizim çevirimiz, okumak istiyorsan. Diğer çevirilerde iş görür bence.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık