Yakmamış adam yeşil ışık, sen renk körü olmuşsun kırmızıyı yeşil sanıyorsun...Smokerle konuştum yeşil ışık yaktı ama başlar mı bilmiyorum.
Reis bir kaç bölüm çevirmemiş miydin zaten? Senden başkasına yakışmaz bu seri, zaten çoğu bölüm de çevrili, devam eden yok sadece.Ne ara yeşil ışık yaktım?
Yoğunum, boş olursam yaparım.Reis bir kaç bölüm çevirmemiş miydin zaten? Senden başkasına yakışmaz bu seri, zaten çoğu bölüm de çevrili, devam eden yok sadece.
OP'u bir kenara at, Kingdom çevir reis.Yoğunum, boş olursam yaparım.
Vaktim olursa yaparım.OP'u bir kenara at, Kingdom çevir reis.
Ee ne yapalım orada akainu kolunu luffy için verdide luffy mi amiral olmak istemedi?Cidden one pieceden çok daha zayıf bir zemini var(çin tarihi) ama işlenmesi açısından one pieceye fark atar. Ana karakter bile vizyonlu hedefinde generallik var. Luffy daha amiral olmak istemiyor
Akainu olsa şov yapmadan ilk görüşmede hapse attirirdi haydutlarıEe ne yapalım orada akainu kolunu luffy için verdide luffy mi amiral olmak istemedi?
Hapse attırmazdı, o kapıyı kırdıkları anda kapıyı alır, nasıl açılması gerektiğini seve seve öğretir sonra da fişlerini çekerdi. Gerçi o zamanki gücü yeter miydi bilmiyorum ama şimdiki gücüyle fazlasını da yapardı.Akainu olsa şov yapmadan ilk görüşmede hapse attirirdi haydutları