Öyle çok iyi olmasa da az biraz shop kullanabiliyorum. Balon falan iyi temizlerim ama. İki hafta daha işsiz geçirirsem belki ben bakabilirim.İşte çevire çevire gel. Kalanına da ben yardım ederim.
Editör lazım önce gerçi.
Öyle çok iyi olmasa da az biraz shop kullanabiliyorum. Balon falan iyi temizlerim ama. İki hafta daha işsiz geçirirsem belki ben bakabilirim.İşte çevire çevire gel. Kalanına da ben yardım ederim.
Editör lazım önce gerçi.
Doğru ise bundan daha güzel bir haber olamaz.@Smoker 'e söyledim yakında başlayacakmış.
Valla geçen öyle söyledi ben onun yalancısıyım.Doğru ise bundan daha güzel bir haber olamaz.
Animesi olduğu için çevrilmedi.Animesi fena değil ama mangası çok daha iyi.İmkan yok ise animesi izlenebilir.96dan sonra Türkçe çeviri olan bir yer var mı? Kız arkadaşıma tavsiye ettim seriyi ama ingilizcesi yok çevrilince haber veririm demiştim, belki vardır diye sorayım dedim.
Konuyu da okuyamıyorum spoiler yememek için daha 101deyim.
@Smoker başlıyormuş yakında. Bir an önce başlasa da bende kız arkadaşımı başlatsam...96dan sonra Türkçe çeviri olan bir yer var mı? Kız arkadaşıma tavsiye ettim seriyi ama ingilizcesi yok çevrilince haber veririm demiştim, belki vardır diye sorayım dedim.
Konuyu da okuyamıyorum spoiler yememek için daha 101deyim.
Öyle bir şey yok.@Smoker başlıyormuş yakında. Bir an önce başlasa da bende kız arkadaşımı başlatsam...
Keşke olsa.Öyle bir şey yok.
Yapacak editör yok, olsa düşünürüm.Keşke olsa.