Spoiler gelmişti en son, yeni bölüm gelmiş olabilir. Hadi yine iyisin!@Uchiha Itachi güncele geldim.Söyleyecek sözüm yok.
Spoiler gelmişti en son, yeni bölüm gelmiş olabilir. Hadi yine iyisin!@Uchiha Itachi güncele geldim.Söyleyecek sözüm yok.
Beklerim canım sıkıntı yok.Hele o son bölümlerden sonra 1 sene beklerim komaz bana.Berserkten alışkınım.Spoiler gelmişti en son, yeni bölüm gelmiş olabilir. Hadi yine iyisin!
@Uchiha Itachi bu arkadaşa et sitemini.Bir bitiremedi okulu.Cevircektik biz be güzel amatör amatör.Arkadaşlar şunun gibi mükemmel manga neden çevirilmiyor anlam veremiyorum ve neden bir manga serisini bir fansub çevirmek zorunda? birsürü fansub var şu puzzle fansubdan derhal kurtarılması gerek bu serinin artık çıldırmak üzereyim yav 150 bölüm fark olmuş ya şaka gibi
@Smoker gör bunları gör gör.Arkadaşlar şunun gibi mükemmel manga neden çevirilmiyor anlam veremiyorum ve neden bir manga serisini bir fansub çevirmek zorunda? birsürü fansub var şu puzzle fansubdan derhal kurtarılması gerek bu serinin artık çıldırmak üzereyim yav 150 bölüm fark olmuş ya şaka gibi
Yapan var dediler, ellemedim. Yoksa hem sıfırdan başlayıp gelecektim, hem de güncel bölümleri çevirecektim.@Smoker gör bunları gör gör.
Keşke yapsan durum ortada kim dedi sana yapiyorlar diye? Mangayi okumayi biraktim bunlar yüzünden.Yapan var dediler, ellemedim. Yoksa hem sıfırdan başlayıp gelecektim, hem de güncel bölümleri çevirecektim.
Türkçe çevirisi en son kaçta kaldı ki bunun?@Uchiha Itachi bu arkadaşa et sitemini.Bir bitiremedi okulu.Cevircektik biz be güzel amatör amatör.
Çevirmek istersen epey iyi olur. Bekleyeni çok.Yapan var dediler, ellemedim. Yoksa hem sıfırdan başlayıp gelecektim, hem de güncel bölümleri çevirecektim.
Şu an başka seri var elimde. Ayrıca editleyecek adam lazım.Türkçe çevirisi en son kaçta kaldı ki bunun?
Çevirmek istersen epey iyi olur. Bekleyeni çok.