Kaçıncı bölümden hacı bu sahne ilk başlardaysa seriye başlayayımda boş yere spoiler yemeyelim şimdiBaştan tekrar okuyayım dedim. Gene bu sahneye gelince mausu falan düşürdüm 10 dakika koltuğumda oturdum öylece..
Kaçıncı bölümden hacı bu sahne ilk başlardaysa seriye başlayayımda boş yere spoiler yemeyelim şimdiBaştan tekrar okuyayım dedim. Gene bu sahneye gelince mausu falan düşürdüm 10 dakika koltuğumda oturdum öylece..
160.sayılarda :S Sen başla bir tane spoilerden birşey olmaz. Tek resim ile ikna et başlığına koysam da aynı işlevi görecektiKaçıncı bölümden hacı bu sahne ilk başlardaysa seriye başlayayımda boş yere spoiler yemeyelim şimdi
Türkçesi var mı bu serinin? Çizimleri biraz düzgün olsa çekilir de, çok kötü çizimleri ya, o resim ne öyle, erkek karı gibi, yüzün yarısı dudak.160.sayılarda :S Sen başla bir tane spoilerden birşey olmaz. Tek resim ile ikna et başlığına koysam da aynı işlevi görecekti
Onlara da sakınarak bakıyorum ki hacı Neyse, tipten sezdiğim kadarıyla darbeyi yiyen arkadaşa pek üzüleceğimi sanmıyorum bi ara seriyede başlarım zaten çok övüldü at kesenler kazığa adam oturtanlar falan160.sayılarda :S Sen başla bir tane spoilerden birşey olmaz. Tek resim ile ikna et başlığına koysam da aynı işlevi görecekti
30-40 bölüm çeviri vardı herhalde, seriyi 0'dan alıp hafta 3-4 bölüm vere vere 380 sayı ingilizce çevirdi adamlar. Karakter çizimi pek çekici gelmiyor başta tabii ki ama iyi bir seri. Ara ara abartı oluyor ''general''lerin psikopata bağlayıp Hero filmindeki Jet Lee gibi dövüştüğü oluyor ama takılmazsan zevkli bir seri.Türkçesi var mı bu serinin? Çizimleri biraz düzgün olsa çekilir de, çok kötü çizimleri ya, o resim ne öyle, erkek karı gibi, yüzün yarısı dudak.
Darbeyi yiyen arkadaş Ouki adlı general ve muhtemelen seri içerisinde şimdiye kadar gördüğümüz en imba general. Yoksa elimden mausu falan düşürmem her öleneOnlara da sakınarak bakıyorum ki hacı Neyse, tipten sezdiğim kadarıyla darbeyi yiyen arkadaşa pek üzüleceğimi sanmıyorum bi ara seriyede başlarım zaten çok övüldü at kesenler kazığa adam oturtanlar falan
Bu seri geçen seneye kadar ingilizceye dahi doğru dürüst çevrilmemişti. Animesi ciktiktan sonra(anime çizimleri berbattir ama yine de şimdilik 2 sezon yapıldı) 50 civarında olan ingilizce manga çevirisi güncele getirildi, hatta günceline yakın 2-3 çeviri grubu seriyi ustlenmeye çalıştı.Bu serinin bu kadar konuşulmasının nedeni türkçe çevirisinin yapılıyor olması değilmiydi zaten, oradan sonra patladı gitti diye hatırlıyorum
En çok satan seinen serinin uzağında bile değil la, nerden baktın sen.Son baktığımda en çok satan Seinen serisiydi. Karakter çizimi çok iyi değil ancak mekan, savaş alanlarını resmetme yönüyle çok başarılı. Ayrıca gerçek tarihten esinlenme bir seri. Bu seriyi Turkce'ye kazandırmaya çalışan bir grup olursa ciddi manada takipçi kazanır.
Hmm demek öyle. Ben bu listeyi gözden kaçırmışım. Kendi kaynağımı atabilmem için pc başında olmam gerek ama dragon düzenlemişse baktığım yer yanlış bilgi vermiştir.En çok satan seinen serinin uzağında bile değil la, nerden baktın sen.
http://www.korsanfan.com/forum/konu/12672-manga-satislari
Geçen yılın satışlarında önünde Terra Formars var. Tüm zamanlarda ise en çok satan seinen seri Golgo 13.