O kadarda değil ya Croco'yu döver :d
Ne bahanesi sıralamışım Allah aşkına söyler misin? Crocodile manga için bir Shanks veya Dragon kadar kilit bir isim diyebilir misin bana. Tek taraflı bakan benmişim gibi yansıtmaya çalışıyorsun, düzgünce yazdım sana düşüncelerimi niye laf atma derdindesin anlamıyorum.Kendi kendine bahanelerini sıralıyorsun hala ya...![]()
Yahu adamın belli başlı işleneceği yerler vardır. Bu noktalara kadar adama panel panel seriye dahil olmasını mı bekliyorsun?Ne bahanesi sıralamışım Allah aşkına söyler misin? Crocodile manga için bir Shanks veya Dragon kadar kilit bir isim diyebilir misin bana. Tek taraflı bakan benmişim gibi yansıtmaya çalışıyorsun, düzgünce yazdım sana düşüncelerimi niye laf atma derdindesin anlamıyorum.
Panel panel dahil olmasını beklemiyorum ama 12 sene içinde en azından daha fazla görebilirdik diyorum bu dediğimde yanlış bir şey yok. Fanısın diye illa her dediğime karşı çıkacaksın diye bir kaide yok. Doflamingo işlenmesi bittikten sonra bile göründü işte ve daha da gözükme ihtimali var. Adam hapiste olduğu halde dışarıda olan Crocodile'dan daha fazla gözüktü. Yani öyle misyonu bitti gibi bir durum yok. Crocodile tekrardan ne kadar rol oynayacak göreceğiz, ama şimdilik zaman atlaması sonrası bir rol oynamadı bu da bir gerçek.Yahu adamın belli başlı işleneceği yerler vardır. Bu noktalara kadar adama panel panel seriye dahil olmasını mı bekliyorsun?
Yani yok bu karakterler kadar önemi yok, şuralarda görünürdü. Dof kadar panel almadı vb. diye gidiyorsun.
Dof NW'ye gelene kadar işlenmemiş bir karakterdi ve tüm hikayesi işlendi. Crocodile'ın ise tüm hikayesi işlenmedi ve Mangaka adamı göstere göstere NW'ye soktu. Bu konuda da işleneceği bir nokta var demek ki tüm söylemleriyle beraber. Hala kendine göre önem sırası belirleyip bahane sıralıyorsun. Sonra ''Ne sıralamışım'' diyorsun. :S
Keşke görmeseydik be reis. Aklımızda daha iyi kalırdı.
Yahu sen yıl olarak sene hesaplama seri içinde ne kadar geçmiş onu hesapla. Yoksa kaç tane karakter hiç bir şey göstermedi kaç yıldır. Önemli olan bu değil, karakterlerin ne zaman rol alacağı. Hiç rol almayanlar bu konuda daha çok eletirilebilir, fakat Crocodile Alabasta-ID ve MF de ön plan işler yapmış. Sonra ise NW'ye girmiş, bu noktada işleneceği yerin zamanı varsa vardır. Olmasa zaten Mangaka karakteri özellikle NW'ye giriyorken çizmez, geri getirtmezdi.Panel panel dahil olmasını beklemiyorum ama 12 sene içinde en azından daha fazla görebilirdik diyorum bu dediğimde yanlış bir şey yok. Fanısın diye illa her dediğime karşı çıkacaksın diye bir kaide yok. Doflamingo işlenmesi bittikten sonra bile göründü işte ve daha da gözükme ihtimali var. Adam hapiste olduğu halde dışarıda olan Crocodile'dan daha fazla gözüktü. Yani öyle misyonu bitti gibi bir durum yok. Crocodile tekrardan ne kadar rol oynayacak göreceğiz, ama şimdilik zaman atlaması sonrası bir rol oynamadı bu da bir gerçek.