Geçen zaman herkesi aynı etkilemiyor maalesef. Ben de Shinobu'ya üzüldüm bayağı.Bunun karısının yediği downgrade'e Oden'in ölümünden daha çok üzüldüm.
Geçen zaman herkesi aynı etkilemiyor maalesef. Ben de Shinobu'ya üzüldüm bayağı.Bunun karısının yediği downgrade'e Oden'in ölümünden daha çok üzüldüm.
Kinemon ömrünü verse Ace'i yenemez.@Smoker Ace'i yener diyordu. Adam o zamandan bilmiş.
BM'yi de katalım bu üçlü beni kahrediyor böyle bir şey mümkün değil ******* japon fantezisi işte sınırı yok. Cinler bile bu kadar Allah'sız çarpmıyordur.Geçen zaman herkesi aynı etkilemiyor maalesef. Ben de Shinobu'ya üzüldüm bayağı.
Ya Mw adam janjanlı haki kullanıyor tabii ki de kesebilir, diğer özellikleri eksik duruyor sadece. Tutturunca kesersin de tutturana kadar sıkıntı fkrkrkKaido'yu hikaye kontenjanından kesiyor güçlü olduğundan değil.Yada Kaido'da bir sıkıntı var tablo olayı gibi.
Law'un 10 saniyesini alacak adamı Ace ile kıyaslamak doğru değil.
Algı yapma la. Ağlamadı.Yav yapmayın etmeyin.Kişiliği sağlam ona birşey demiyorum ama güç olarak dressrosaya düşünce ağlayan adam bu kimin pençesine düştük biz diye. Sen Ace'in dressrosaya bulaştığında yok mu bizi kurtaran nereden geldik buraya diyeceğini düşünüyor musun ?
Zoro ile Shuusui için kapışıyordu.Sinirden nasıl gözü döndüyse Allah ne verdiyse girişiyordu orada neredeydi janjanlı haki. Zoro ciddiye bile almadı idare etti adamı.Ya Mw adam janjanlı haki kullanıyor tabii ki de kesebilir, diğer özellikleri eksik duruyor sadece. Tutturunca kesersin de tutturana kadar sıkıntı fkrkrk
Kinemon'dan bahsediyorum Law değil.Onun ağladığını söylememe bile gerek yok zaten nerede ağladığını biliyoruz özel sahnesi var adamın.Algı yapma la. Ağlamadı.
Doğruyu da söylüyor. Sicim meyvesine sahip olmasan ölmüştün.
Yav allah aşkına tayfa içindeki gag sahnesinden güç çıkarımı yapıyorsun. Nami de janjanlı v2 var o zaman kocana ona kalacakZoro ile Shuusui için kapışıyordu.Sinirden nasıl gözü döndüyse Allah ne verdiyse girişiyordu orada neredeydi janjanlı haki. Zoro ciddiye bile almadı idare etti adamı.
Kaido'yu keserken kınların iradesi = Oden'in iradesi oluyor.Bu da hakilerine yansıyor hakilerini Oden'in hakisine çeviriyor sanırım.O kapışmaya özel birşey bu.
Hatta orada Oden'in ruhu onlarla birlikte savaştı iması var.Kaido durduk yere Oden'in yarasının sızladığını söylüyor.Oden ruhum ölmeyecek demişti.
Kinemon'dan bahsediyorum Law değil.Onun ağladığını söylememe bile gerek yok zaten nerede ağladığını biliyoruz özel sahnesi var adamın.
Konuya bakarken yine bu soru geçti aklımdan@Smoker Bende tam bunu soracaktım Kinemon 2012'de gelmişte cevaplamışsın. Peki silinen karakter kim merak ettim şimdi.