Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Geyik] Kimler Ifrit Jambe'ye Dayanamaz?

Ifrit Jambe Kimlere Fazla Gelir?

• Kullanılan toplam oy
    82
Fazla abartılıyo bu saldırı hayır magmadan sıcak diyosuz daha queen'in bedenini delemiyo nerde o sıcaklık acaba?
Jinbe gibi adamı deliyordu Akainu normal saldırısıyla. Sanji'nin saldırı Queen de göçük bile yapamadı. Ki aynı şey değil diyen varsa Sanji'de tek yön vurdu Queen'e. Akainu gibi önden girip arkadan çıkarabilirdi.

Mijavk oden teach ve akainu hakiyle falan dayanır çok hasar alsalar bile savaşa devam edecek düzeyde hasar olur o, ama diğerleri karşılayamaz karşılasalar da zoronun yonko saldırısı sonrası düştüğü hale düşerler. Sadece alev haki vs değil iskelet yapısı kas yapısı süper hız vs vs içeren bir saldırı o. Ama plot armor olayı girerse işin içine zoro ve kidde karşılar. Marcoda savunmasından dolayı belki karşılayabilir.

He ama kata zoro marco gibi karakterler o saldırıyı karşılamak yerine kaçarlar çoğu queen gibi mal olmaz. Ki kata kesin kaçar geleceği görme muhabbetine.

Benim anladığım kadarıyla saldırıyı savuşturma olmayacak. Karakterler açacak kollarını, gel diyecek.
Bu şekilde herkesi yenebilir. Örneğin
Valla ben hazır bir şekilde bekleyecekler karşılık vermeyecekler Sanji öyle vurcak diye anladım. Böyle bir durumda da bi Croc iner.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık