Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Kimler Haki Kullanarak Amiral Kaçırtabilir?

Kimler Haki Kullanarak Amiral Kaçırtabilir?

• Kullanılan toplam oy
    98
Kizaru ve Mihawk Old WB'ye denk değil mi yav .d, Aokiji sahnesinde Jozu olmasa WB'nin üzerinde bir donat şekli daha oluşurdu
Bak şöyle son bir örnek vereyim. Diğer amiralleri yonkou tayfasından komutanlar bir şekilde tutup önünden alabildi ama o kadar saldırı yemesine rağmen Akainu Luffy'nin peşinde hepsini karşısına aldı durduramadılar. Bu sebepten ötürü asıl rakibi Akainu diyorum. Mihawk'ı dahil etmen konunun ciddiyetini zedeliyor. Adamın attığı slashı komutan blokluyor daha ne fark görecek? Aramızdaki farkı görmek istedim dedi tek bir hamlede bulundu cevabını aldı ve kendine daha gerçekçi rakipler seçti savaşta.

Bak şöyle son bir örnek vereyim. Diğer amiralleri yonkou tayfasından komutanlar bir şekilde tutup önünden alabildi ama o kadar saldırı yemesine rağmen Akainu Luffy'nin peşinde hepsini karşısına aldı durduramadılar. Bu sebepten ötürü asıl rakibi Akainu diyorum. Mihawk'ı dahil etmen konunun ciddiyetini zedeliyor. Adamın attığı slashı komutan blokluyor daha ne fark görecek? Aramızdaki farkı görmek istedim dedi tek bir hamlede bulundu cevabını aldı ve kendine daha gerçekçi rakipler seçti savaşta.
sen direkt Mihawk'ı küçük görüyorsun .d Kizaru hâlâ duruyor Aokiji hâlâ duruyor ki Aokiji Akainu ile neredeyse eşit .d Marco koşa koşa WB'ye yardım etmeye gidiyor ne anlatıyorsun yav .d korsanlardan çok fazla onur ve erdem bekliyorsunuz savaşta her yol mübah WB'nin durum da öyle yok geleyim 1vs1 atayım araya girmesin gibi bir olay yok seride anca bizim iyimser Luffy yapar

Şimdi yalan yok adam güç olarak sağlam. Mevcut denizciler içinde bildiğimiz(!) yonkoulardan birini alabilme ihtimali olan tek adam.
H. Haki'nin meyve iptali ihtimali varsa, luffy, shanks ve tiçten ağır dayak yer. Meyvesi tehlikeli ama Shanks hakiyle Aramakinin meyveyi iptal ediyor gibi görünüyor. Luffy de bu özelliği öğrenecektir + adam zaten uyanışla her şeyi lastiğe çeviriyor. Tiç'i anlatmaya gerek yok.

Bu arada anketteki birkaç karakterin Fatihin Hakisine sahip olduğu kesin değil. Bazı kişilerin bu hakiye sahip olacağı kesin gibi bir şey olsa da gözümüzde, Weevil gibi birisini görmek can sıkıcı. Eğer kullanabiliyor fakat ben hatırlamıyorsam, kusuruma bakmayın.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık