Şu dediğin Shanks şıklardaki herkesten güçlü demekle aynı yere gidiyor. Shanks yaptı bunlar yapamaz demek.Niye hiçbiri seçeneği yok? Taraflı anket yapmışsın.
Şu dediğin Shanks şıklardaki herkesten güçlü demekle aynı yere gidiyor. Shanks yaptı bunlar yapamaz demek.Niye hiçbiri seçeneği yok? Taraflı anket yapmışsın.
Tamamdır, konu metninde gerekli düzenlemeyi yapıyorum.Ayrıca Aramaki'ye soruda yazmışsın, konuda ise Amiral yazıyor. Düzeltmeni tavsiye ederim.
Zoro ?Sadece bir adam.
O bunlar gibi öcü değil. O öcüleri öldürmek için göndereceğin adam.
Şu dediğin Shanks şıklardaki herkesten güçlü demekle aynı yere gidiyor. Shanks yaptı bunlar yapamaz demek.
niye herkes Aramaki'nin Shanks'ten değil kızıl saç korsanlarından kaçtığını es geçiyorŞu dediğin Shanks şıklardaki herkesten güçlü demekle aynı yere gidiyor. Shanks yaptı bunlar yapamaz demek.
Ben de şaşırmıştım zaten nasıl eli yüzü düzgün bir çıkarım yaptı bu arkadaş diyeZoro olsa olsa bu olur
![]()
Zoro'yu Sanji'den önde tutan en belirgin şey h.haki p-up almış olması. Aralarında uçurum yok.Bence zoroya bi nerf gelir sanji ile arasi cok açıldı odanin dengede tutmasi lazim yada belki sanji powerup alir