Kızı ağlamasın zaten. Ağlamasın diye yetiştirdik onu.Reis senin adamın peşinden kızı ağlamadı, Gorosei ağladı dağ gibi adam gitti diye.![]()
Resmen öldürmüşsünAramaki, dinlenmiş King ve Queen'i hasarsız tekledi diyen adamlar şimdi de Shanks tek olsa korkmazdı diyor.
Komutanların tehlike teşkil etmiyor olması gerekiyor mu sizin gözünüzde?
Zorona mı gitti?Konuyu trol kısma taşımak lazım yahu, Zoro haki ile Amiral kaçırıyor? Hahaha.
Zorona mı gitti?![]()
Seri sonu zorodur o.Konuyu trol kısma taşımak lazım yahu, Zoro haki ile Amiral kaçırıyor? Hahaha.
Zirve Zoro yazmayı unutmuş kardeşimiz. Asıl olay Weevil. Bu malda o miktarda haki olsa bile isabet ettiremezKonuyu trol kısma taşımak lazım yahu, Zoro haki ile Amiral kaçırıyor? Hahaha.
ben niye milletin dediği üzerinden laf yiyorum öncelikle .d ve hayır 2 kın alan kaido 9 kın alamaz gibi bir yorumda bulunmuyorum ve 9 kişinin 2 kişiye nazaran çok daha etkili olacağı da aşikar belki yenemeyecek ama kesinlikle zorluk seviyesi artacak, kaldı ki 2vs1 olmanın bile avantajı çok büyük bunu law & kid vs big mom'da gördük, bu durum kınların art arda saldırı yapıp kaido'ya saldırı fırsatı vermemesine de benziyor yani nereden bakarsan bak sayı avantajı önemli, komutan meselesine gelirsem beckman'ın gücü hakkında hiçbir fikrim yok, Kizaru sahnesinden güç ölçmeyi doğru bulmuyorum, tayfasının en dengeli tayfa olduğu söylendi bu adamın, tayfasındaki hiçbir elemanın gücü de bilinmiyor nereden bakarsan bak tayfasının bir savaşta işe yaramayacağı yorumu çok tutarsız ve gereksizİki kın alan Kaidō, dokuz kın alamaz demeye benziyor bu. En güçlü iki komutanı hasarsız alan adamı çer çöp bağlamaz, ona tehlike teşkil edecek tek adam Shanks orada. İki sayfa tir tir titredi, kaskatı oldu hakisinden. Kizaru, Ben Beckman'ı sallamadı diyen adamların "ama en dengeli tayfa" diye ağlaması çok komik. Tutarsızlıkta çığır açtınız.
Seri sonu zorodur o.