Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Kimler Haki Kullanarak Amiral Kaçırtabilir?

Kimler Haki Kullanarak Amiral Kaçırtabilir?

• Kullanılan toplam oy
    98
Alamazsın, çünkü öyle bir panel yok. Orada olduğuna dair de bir panel yok. Yorum.
Öyle bir panel olmadığını biliyorum zaten :d. Tanrı Vadisi Olayı, Roger 15 yaşındayken gerçekleşiyor. 15 yaşındaki Roger daha Rayleigh ile tanışmamış olabilir :d.
God Valley sonrası yani yüksek ihtimalle Rayleigh çok daha güçlü olduğu zamanlarda, Roger WB'yi tutarken Rayleigh ve Gaban ikilisi Oden dışında doğru dürüst güçlü kimse yokken bile kalan WB tayfasının işini bitirip kaptanlarına yardım edemiyor ve 3 gün yenişemeyip 4. gün savaşmayı bırakıyorlar. Oden'in o zaman Roger'ın tek saldırısına aklı başından gitmişti bir de. Kısacası Roger, Wb, Garp farklı bir sınıfta.
Garp gibi bir efsanenin Rayleigh'in ulaşamadığı bir noktada olduğu bariz. Her şeyi açık açık mangada görmeye gerek yok.
God Valley'de savaşanlar Roger, Garp ve WB üçlüsüdür muhtemelen.
WB'nin tayfasında, Oden dışında doğru düzgün birinin olmadığı tam olarak nerede geçiyor? "Roger, WB ve Garp ayrı bir klasman" diyorum ben de zaten, aksi bir düşünceyi nereden çıkarttın anlamadım :d. Benim yorumuma cevaptan ziyade içini dökmüşsün gibi geldi, bu konu bunun için değil :d.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık