Bu suyun esansı eksiktir.Canın mı sıkıldı, Durduk yere Suyu neden bulandırıyon
Bu suyun esansı eksiktir.Canın mı sıkıldı, Durduk yere Suyu neden bulandırıyon
Zoro nun yerine kim gelebilir açıkla bakalım ?Öncelikle bu konuya Nami, Robin diyenler gözüme gözükmesin. :/
Usopp gibi adam yok onun da yeri dolmaz. Perona'yı ve Sugar'ı yencek adam yok. Franky'de Pluton'un planı falan var kafasında. Onun da yeri dolmaz. En iyi gemiyi inşa etti zaten.
Ama Zoro, Sanji, Chopper ve Brook'un yeri kolay dolar.
Özellikle de Zoro'nun. Yerine gelecek adamın güçlü ve liderlik vasfı olması gerekiyor. Binlerce var bu tip adamdan bu evrende.
Arkadaşı desteklediğin için bende seni destekliyorum.Adam kokune kadar hakli.
Hem güçlü hem de kaptan olmadığında liderlik yapabilecek insan yok mu bu One Piece dünyasında?Zoro nun yerine kim gelebilir açıkla bakalım ?
Zoro gibi amacı olan kaç kişi var one piece dünyasında 3 kılıç kullanan haki kullanan özel teknikleri olan kaç kişi var sayar mısın bana ?Hem güçlü hem de kaptan olmadığında liderlik yapabilecek insan yok mu bu One Piece dünyasında?
Muhtemelen h. haki sahibi ve amiral üstü potansiyele sahip biri hemen hemen yoktur. Yahu son bölümde gördük bu Chopper ne işe yarar. Ona özel arc mı yapacaklar, sağdan soldan ot falan mı bulacak, nerede envanteri. Luffy ölecek bu ortada öyle boş boş dolanıyor.Hem güçlü hem de kaptan olmadığında liderlik yapabilecek insan yok mu bu One Piece dünyasında?
Peki fan olmayan arkadaşım senin mantığından gidersek zoro ne işe yarıyor kılıç sallamaktan başka.Rufi dovus gucunden baska ne ise yariyor?Senin mantiginla luffynin yeri en kolay doldurulan olur.Ki buda benim dedigime cikiyor?