MuzluYulafEzmesi
205'de biteceğini duydum . Muhtemelen doğruBitti mi bunun mangası![]()

205'de biteceğini duydum . Muhtemelen doğruBitti mi bunun mangası![]()
Okuyasım varda animeside çok iyi be oradan izlemek daha heyecanlı xd205'de biteceğini duydum . Muhtemelen doğru5 bölüm kaldı yani
Bu yeni sezonu da ne iyi olur.205'de biteceğini duydum . Muhtemelen doğru5 bölüm kaldı yani
Her yıl BNHA gibi yeni sezon çıkarmazlarsa 6-7 yıldan bile fazla sürebilir bitmesi ama sen bilirsinOkuyasım varda animeside çok iyi be oradan izlemek daha heyecanlı xd
Filmi de çok güzel olacak . İlk sezonda bile tanık olmadığımız güzel bir dövüş göreceğizBu yeni sezonu da ne iyi olur.
Film hype'ım tavan. Az çok açıp bakmıştım ama beklenti tavan.Her yıl BNHA gibi yeni sezon çıkarmazlarsa 6-7 yıldan bile fazla sürebilir bitmesi ama sen bilirsin
Filmi de çok güzel olacak . İlk sezonda bile tanık olmadığımız güzel bir dövüş göreceğiz![]()
Başımız sağ olsun
Daha Kanao ile 5 çocuk yapacak nereye gidiyor.
Tarih belli değil, ufotable normalde martın 29'unda çıkaracağı F/SN Heaven's Feel III filmini 1 ay sonrasına erteledi. Corona olayları düzelmezse, en azından Japonya'da, yine ileri tarihe erteleyebilirler. Bence KnY filmi sonbahardan önce zor.Filmin 2020'de tam olarak ne zaman çıkacağını bilen var mı?
Şöyle bir video var ama Sadece Japonya'da izlenebiliyor herhalde.
Alternatif
https://twitter.com/kimetsu_off/status/1185861968717967361
Anladım. TeşekkürlerTarih belli değil, ufotable normalde martın 29'unda çıkaracağı F/SN Heaven's Feel III filmini 1 ay sonrasına erteledi. Corona olayları düzelmezse, en azından Japonya'da, yine ileri tarihe erteleyebilirler. Bence KnY filmi sonbahardan önce zor.