Katakuri reyizi alamaz ama King'i bence de alır. Hele malak gibi bakacak olursa rahat alır.Killer iç hasar atıyor, King’i alır rahat. Zırhı bir işe yaramaz yani. Killer’ı Marco zorlarsa zorlar o da meyve gücünden dolayı. Kata ve King’i alır.
Katakuri reyizi alamaz ama King'i bence de alır. Hele malak gibi bakacak olursa rahat alır.Killer iç hasar atıyor, King’i alır rahat. Zırhı bir işe yaramaz yani. Killer’ı Marco zorlarsa zorlar o da meyve gücünden dolayı. Kata ve King’i alır.
Jack kendi adamlarını zehirleyip karşı tarafa geçirmedi. Smoothie gibi Bege için yardım da dilenmedi. Savaşa gitti her gerektiğinde adam. Ha kazandığı savaş yok o da ayrı ama.
Kata’ya karşı bariz bir avantajı yok ama King’in antisi gibi bir şey.Katakuri reyizi alamaz ama King'i bence de alır. Hele malak gibi bakacak olursa rahat alır.
Kid üç milyarlık adam la, Teach’in yonko olduğu ödülünden fazla. O King ve Kata’yı tek başına aynı anda alır şuan.Kıstas olarak Zoro'yu baz almış gibi olacağım ama Zoro'nun sağ kol ettiği yerde Killer henüz sağ kol etmez.
Sol kol üstüdür ama diğer sağ kollardan aşağıda gibi geliyor. Kid bile sağ kol üstü yonko altı bir karakter bence. Elbaf sonrası ikisinin de tam olarak hak ettikleri seviyede olacaklarına inanıyorum.
Hawkins'i rahat yenmesi çok bir şey ifade etmiyor benim için çünkü Hawkins'i o çatı beşlisinden her anlamda epey zayıf görüyorum. Haoshoku varsa açmasını ya da ryuo üzerinde uzmanlaşmasını bekliyorum.
Croco'yu gömer, kata'yı parça pinçik eder ama Jacki alamaz.
Kata reis mi oldu? Nerede çapsız varsa reis yapıyorsun.Katakuri reyizi alamaz ama King'i bence de alır. Hele malak gibi bakacak olursa rahat alır.