Herif kas yığını ama zoro gibi ulu orta soyunmadığı için millet göremiyor.Killer'ın boynu > bu çocuğun boynu.
![]()
Öyle bir şey olacağını sanmıyorum diğerleri Killer'in üstünlüğünü kabul etmiş gibiydi hep. Kid'in tayfa Luffy'nin gibi değil daha çok Ray-Roger ilişkisi var gibi.@Montana Killer : Korkuluklardan kargalar korkar ben değil. Bunu söylemiş resmen.Heat ile arasındaki çekişmeyi merakla bekliyorum birinin ödülü 320 diğerinin 330 olsa gerek.Heat hava atıyordur hatta bak öndeyim diye:![]()
Bir an seni densetsunun üstüne atasım geldi ama o kadar kötü değilim.Öyle bir şey olacağını sanmıyorum diğerleri Killer'in üstünlüğünü kabul etmiş gibiydi hep. Kid'in tayfa Luffy'nin gibi değil daha çok Ray-Roger ilişkisi var gibi.
Alayınız gelin yav fark eder mi? :/Bir an seni densetsunun üstüne atasım geldi ama o kadar kötü değilim.Doğrudur Killer ittifaka direk katılıyordu.Ama diğer adamları da es geçmemiş Heat ile beraber 3 tane biri okama galiba.Videoyu yaparken farkettim babayiğit gibi dikiliyorlar.
Bu adamlar iş yapar ama Oda çizer mi bilemem.
Bizim tayfada Ray-Roger ilişkisi yok demişsin çok tehlikeli şeyler bunlar biliyorsun.Alayınız gelin yav fark eder mi? :/![]()
Yok hacım. Olsa deriz, bana gelişi bu. Seni mi kıracağım yoksaBizim tayfada Ray-Roger ilişkisi yok demişsin çok tehlikeli şeyler bunlar biliyorsun.![]()