Bilmukabele. Sen alır diyorsan nalları dikerler kesin.Tamam sen de böyle düşünüyorsan alacaklarına emin oldum
Bilmukabele. Sen alır diyorsan nalları dikerler kesin.Tamam sen de böyle düşünüyorsan alacaklarına emin oldum
aga zaten shanks garling'in oğlu. aramaki babası kızmasın diye geri çekildi. shanks'ın torpili bir başkaBelki de en rahat 2v1 atacak karakter kendisi iken yeni amiral ve dandik Shanks filminin azizliğine uğradı diye Aramaki küçümseniyor.
Adamın rakibinin iliğini sömürme yeteneği var. Tamamen beklenti benimkisi ama böyle rakibini emme yeteneği kendi gücünü yenileme ile birlikte paket olarak gelen bir yetenek oyunlarda falan. Sonuçta rakibinden emdiği gücün bir yere gitmesi lazım. Şimdilik sadece yaşlı Garp diyorum ama Borsalino'nun performansına göre değişebilir bu durum.
Ne şekilde işlendi kendi ultisi elinde patlatıldı demekki tek yemesi için gerekiyorduNe şekilde işlendi? Shanks'ın yaptığı saldırıyı direkt vücuduna yese teklenmeyecek miydi?
Seni bu kadar gaza getireceğimi bilseydim daha önceden yazardım. Law karasakala birşey yapamazdı kazanacak olsa Oda zaten kazandırırdı dengi rakip değil.Tayfasına o dediklerini yapsaydı da kaybederdi.En fazla Hancock gibi pazarlık yapıp sal beni derdi.Ama ölümüne dövüşte işe yaramaz.Yapacak birşey olmadığında karasakalın tayfasını gözden çıkardığını gördük bu taktikler sökmez yani karasakal her türlü dövecekti.Muhatabı doğruydu. Genel itibariyle kendi tayfasını da düşünerek en hızlı şekilde Radio Knife çekseydi ya da ruhlarını değiştirseydi bu iş bitmişti. @Alpamis oku sen de. Ama işte Karasakalı, Oda Luffy'e hazırladığı için Karasakala galibiyet lazımdı.
Bu bile okuyucuyu kesmiyor. Şuan ki halinde dahi gördüklerimizde Karasakalı, Luffy'e yetersiz buluyorlar. Ama şunlar bir karşılaşsın var ya Law, nasıl bir canavara karşı sağlam mücadele verip yormuş o zaman bir kez daha anlaşılıp değerlenecek.
Peki usta Law ve Kid yerine 2 tane Zoro olsa nolurdu ?Bilmukabele. Sen alır diyorsan nalları dikerler kesin.
Hiçbirini alamazlar diye düşünüyorum.
Tek yemesi için silaha gerek yoktu. O silah Shanks'ın sinirlenmesi için gerekliydi. Olaya en sondan bakıp çıkar yol arıyorsun.Ne şekilde işlendi kendi ultisi elinde patlatıldı demekki tek yemesi için gerekiyordu
İki amiral olurdu.Peki usta Law ve Kid yerine 2 tane Zoro olsa nolurdu ?
Ona göre iki tanesi evren yok eder bir tane deseydin bariPeki usta Law ve Kid yerine 2 tane Zoro olsa nolurdu ?
Tayfasını gözden çıkaracak bir isim olsaydı Karasakal bunu Hancock'ta yapardı. Sırf Hancock beni öldürürsen tayfan da ölür dediği için meyveyi alamadı kadından. :ddd.dSeni bu kadar gaza getireceğimi bilseydim daha önceden yazardım. Law karasakala birşey yapamazdı kazanacak olsa Oda zaten kazandırırdı dengi rakip değil.Tayfasına o dediklerini yapsaydı da kaybederdi.En fazla Hancock gibi pazarlık yapıp sal beni derdi.Ama ölümüne dövüşte işe yaramaz.Yapacak birşey olmadığında karasakalın tayfasını gözden çıkardığını gördük bu taktikler sökmez yani karasakal her türlü dövecekti.