Yalnız ödülleri eşit olursa Kid daha fazla artış almış oluyor.Büyük ihtimal eşit olur ama Law'ın bir tık önde olma ihtimali var.Ben oyumu eşit olura atıyorum.
Yalnız ödülleri eşit olursa Kid daha fazla artış almış oluyor.Büyük ihtimal eşit olur ama Law'ın bir tık önde olma ihtimali var.Ben oyumu eşit olura atıyorum.
Burada daha yeni tanıyorlar. Aynı şey değil. Aradan PH-Rosa-Zou geçmiş, tanışmışlar. Adam ittifağın gereklerini yerine getirmiş keza Luffy'de öyle.Tayfasıyla oturup sake içmişlikleri var, Zou'da. Tayfasıyla da yakınlık kurulmuş. O bölüm vurgulanan da yorumda belirttiğim gibi güvendi. Şüpheye düşmemeleri gerekirdi. Ayıp ettiler. Bahse varım orada Luffy ya da Zoro bulunsaydı gevşek gevşek konuşanların ağızlarının payını verirdi.Tayfadan beklediğin performans bu herhalde.
Law diyorum… eğer kaybedersem… bir haftalığına Nika avatarı kullanırım…@Mr.Bushido sen niye uğramıyorsun, korktun mu?
Sanji yap. O sana ceza olmaz.Law diyorum… eğer kaybedersem… bir haftalığına Nika avatarı kullanırım…![]()
Tamam hadi Sanji olsun… ksksksSanji yap. O sana ceza olmaz.
Zoro Ryuma çıksın diye dua eden adam bu yav, yer miyim ben?@Montana Araya girdiğin iyi oldu. Kendine ödül seçmişti çünkü.