Yazdım diye hatırlıyorum da oy vermeyi unutmuşum. Ayrıca KF'de King'e anket kazandırmayı başarmış bir adamım ben. Bunu küçük bir başarı gibi görme lütfen dostum.Keşke Law dediğini yazsaydın dostum Kid'e geçerdik. Bunca insanın kaderiyle oynamışsın.
Yazdım diye hatırlıyorum da oy vermeyi unutmuşum. Ayrıca KF'de King'e anket kazandırmayı başarmış bir adamım ben. Bunu küçük bir başarı gibi görme lütfen dostum.Keşke Law dediğini yazsaydın dostum Kid'e geçerdik. Bunca insanın kaderiyle oynamışsın.
Böyle olursa sıkıntı yok. Ama aynı olursa hepsi 3 yani yatıyom.Şuan yüksek zaten. Net 3 M artışsa 3.500 oluyor. Kid'in 3.470 oluyor.
Wano'da ki artışta kaybetmiş olursun sadece :dd
Böyle bir hıyarlık yapamaz Oda. Bırak Law ve Kid'i Luffy'e çok çok büyük haksızlık olur. Zaten 1 M farkla önde yani .Böyle olursa sıkıntı yok. Ama aynı olursa hepsi 3 yani yatıyom.
Kaybedişlerine 3 sezon dizi çektik o devran bir noktaya dönecekti artık da döngü sıfırlandı sen şimdi üç sezon daha pert gezersinYazdım diye hatırlıyorum da oy vermeyi unutmuşum. Ayrıca KF'de King'e anket kazandırmayı başarmış bir adamım ben. Bunu küçük bir başarı gibi görme lütfen dostum.
Buggy olmuş yav yonko her şey olabilir...Böyle bir hıyarlık yapamaz Oda. Bırak Law ve Kid'i Luffy'e çok çok büyük haksızlık olur. Zaten 1 M farkla önde yani .
Ahahaha.Böyle bir hıyarlık yapamaz Oda.
Bana öyle anlatılmadı, kılıç kardeşliği denilmedi. Oda yüzünden niye ceza alayım ki diye düşündüm. Şimdi ben de cezayı çeksem kılıç kardeşliğine ihanet etmiş sayılmam değil mi ?Adam akıllı yansıtamamışız. Derin kfden kalma kardeşlik bizimki.![]()
Silver silvırdan daha güzel bence
Net 3 Mlik artışsa Kid diyenlerde kaybetmiş oluyor. Çünkü Law'ı geçmiyor.Buggy olmuş yav yonko her şey olabilir...
Fazla olmasa da yorumlarda yazdığımız oluyordu ama dikkat çekmemiş demek o zamanlarda. Hahaha bu konuda karar merceği ortak olur. Bence etmiş sayılmazsın sen ne dersin. @Mr.Bushido mBana öyle anlatılmadı, kılıç kardeşliği denilmedi. Oda yüzünden niye ceza alayım ki diye düşündüm. Şimdi ben de cezayı çeksem kılıç kardeşliğine ihanet etmiş sayılmam değil mi ?
Dracule reyizi seviyorum… bence de etmiş sayılmaz traom…Fazla olmasa da yorumlarda yazdığımız oluyordu ama dikkat çekmemiş demek o zamanlarda. Hahaha bu konuda karar merceği ortak olur. Bence etmiş sayılmazsın sen ne dersin. @Mr.Bushido m