Üçüncü Bölüm : Caps Lobisinin Sonu
2 hafta önceki caps depolarına yapılan bombalı saldırılardan sonra şehirde sessizlik hakimdi. Herkes kimin ne tavır alacağı kimden olacağı ve kimin düşüp kimin yükseleceğine ilişkin konuşuyor hatta iddialara giriyorlardı. İlk iddia lafı Millennium Wizard 'ın romunu masaya vurup ağzını eliyle sildikten sonra "Kuroro bu yapılanı bırakmaz. artyomdh 'nin işi bitti. Dileyenle bahse de girerim" demesiyle Sodex "hahaha arty her şeyi düşünmüştür. 10 bin berisine iddiaya girerim" dedi ve işte o zamandan beri insanlar bu savaşın ne şekilde biteceğine yönelik iddialara girmeye başladı. Tabii bu sırada ödemelerini gecikmesi sebebiyle Bavs'ın merhametsiz yumruğuna maruz kaldı ve gözü şişti. O günden beridir maske takarak dolaşmak zorunda. Ayağa kimsenin yardımını istemeden kalktığında tek bir şey söyledi "sen de göreceksin Bavs."
Soğuk günleri takip eden ayın son cuma günü sonunda beklenen gün gelmişti. arty sahte spoiler için gerekli yerlere ödemeyi yapmıştı ve spoiler saati gelmeden önce harekete geçtiler. arty, kenshi, sky ve kenny Naruto bölgesindeki shinobi mahallesinin en sakin sokağı Jiraiya'da Kuroro, Gutts ve Whitebeard D. ile karşılaştılar. arty'nin kahkası OP bölgesinde bile hissedildi ve "sonunda Kuroro. Bu iş bitince tek bir taraf sağ kalacak ve..
"o da biziz" dedi Kuroro son derece sakin bir şekilde.
atry lafı kesildiği için sinirlenmiş olacak ki "aahh neyse" diye bağırdı. Ama tam o sırada bir kalemin sırtından girip göğsünden çıktığını gördü. Göğsündeki kaleme baktı ve sonra arkasını döndüğünde sky'ı gördü. "Neden sky neden"
"Caps lobisindeki en büyük pay sahiplerinden biri bendim. Sen kendi payını düşünmüyor olabilirsin ama beni etkiler."
"O haklı arty," dedi kenshi. Kollarını göğsünde biribrine kavuşturmuş gökyüzüne bakarken.
Arty kenny'e baktı. "Peki ya sen Kenny! Sen de ihanet edecek misin?"
Kenny dikkatini arty'e verip "ha?" dedi. "Dostum beni dahil etme ben işin eğlencesindeyim."
"İşin eğlencesi mi kalmış. Neyse arty bunların hepsini hesaplamıştı."
Kuroro "arty?!" dedi. "Kendinden üçüncü kişi olarak mı bahsediyorsun artık"
Kuroro bunu dedikten sonra tüm dikkatler arty'e döndü. Makesini usulca çıkarttığında King 'in yüzüne şaşkın ifadelerle baktılar. "Amacın ne" dedi Gutts. "Burada öleceksin"
"KAOS" dedi King ve "düzeltiyorum hep birlikte öleceğiz hehehehehe" dedi ve cebinden çıkarttığı cihazın düğmesine bastı. Devasa bir patlama tüm mahalleye yayıldı.
O sırada bir çatıdan tüm olan biteni izleyen arty "hahaha ben hep kazanırım" dedi. Fakat bunu dediğin anda arkasında Kuroro gölgelerin arasında adım atarak ona yaklaştı. "Yanıldın aty. Kimse ölmedi."
"Hayır hayır Kuro," deyip arkasını döndü. " itach_27 'nin genjutsundan haberdarım. O patlama sizi öldürmek için değildi," dedi ve Smoker'ın gözünü gösterdi. "Bak, caps lobisine elveda de."
"Yine de bu senin için de bir son" dedi Kuroro ve tam saldırmaya hazırlanırken gökyüzünden devasa cüssesiyle Alpamis indi. "RedTerrorrrr, Zoro tek yemiş hahahaahaahahaha" Kahkahası birkaç apartmanın yıkılmasına yol açtı. Kılıç lobisine tek başına saldırdığında Red peleriniyle yükseldi. "Yanıldın Alpa Nika tek yedi," dedi ve Alpa ile savaşmaya başladı. Mahaleler yıkılıyor, binalar pamuk gibi etrafa saçılıyordu.
"İşte beklediğim oldu. Ben bi süre yokum Kuroro. Enkazla sen ilgilen. Hahahahahahah" dedi ve yıkılan binaların arasına zıplayıp kaçtı.