Tamamdır, benim iş yerim Demirtepe metrosunun dibinde, 6da çıkıp Ankaray ile gelirim direkt. Faust son karar di mi?. @Garp the Fist gelebilirim demişti yarım saat gecikerek falan. Onunla birlikte altı oluyor.
Tamamdır, benim iş yerim Demirtepe metrosunun dibinde, 6da çıkıp Ankaray ile gelirim direkt. Faust son karar di mi?. @Garp the Fist gelebilirim demişti yarım saat gecikerek falan. Onunla birlikte altı oluyor.
Aynen. Şahsen Bahçeli’de liseli akınının aşırı fazla olmadığı bir yer seçmeye çalıştım.Tamamdır, benim iş yerim Demirtepe metrosunun dibinde, 6da çıkıp Ankaray ile gelirim direkt. Faust son karar di mi?
Merhaba ben forumda neredeyse hiç aktif olamıyorum ama Ankara'da yaşıyorum ve gelmek, anime & manga sever kişilerle tanışmak istiyorum. Akşam size katılmamın bir sakıncası var mı?Aynen. Şahsen Bahçeli’de liseli akınının aşırı fazla olmadığı bir yer seçmeye çalıştım.
Yok hocam hiçbir sakıncası yok. Buluşacağımız yeri yazdım. Bekleriz.Merhaba ben forumda neredeyse hiç aktif olamıyorum ama Ankara'da yaşıyorum ve gelmek, anime & manga sever kişilerle tanışmak istiyorum. Akşam size katılmamın bir sakıncası var mı?
Canın sağolsun abi.Ben de buluşma için Ankara'ya gelecektim de, namussuz şef izin vermedi.
Bekliyoruz.Yeni gördüm konuyu işi iptal ettim geliyorum
15 dakika kadar gecikebilirim gibi duruyor.Ben geldim. Mekanın karşısında bekliyorum.