Bunu daha önce izledim.
Peki nasıl buldun?Bunu daha önce izledim.
Dövüş sanatları Baki’den daha güzel ve detaylı turnuva içinde.Ama hikayesi daha geride gibi.Karakterleri bilemiyorum çok işlenemediler Baki karakterleri gibi.Dövüş sanatları olarak iyi karakterleri ama kişilik olarak ilgi çekici olmayabilir o kadar.Peki nasıl buldun?
Devamı gelse aslında daha öne çıkar bakiden. Tam hikayenin ve karakterlerin yükseldiği kısımda kestiler.Dövüş sanatları Baki’den daha güzel ve detaylı turnuva içinde.Ama hikayesi daha geride gibi.Karakterleri bilemiyorum çok işlenemediler Baki karakterleri gibi.Dövüş sanatları olarak iyi karakterleri ama kişilik olarak ilgi çekici olmayabilir o kadar.
yazar konuyu daha derinleştirmeye çalışıyor asura ya göre ama pek başarılı oldu mu sanmıyorum. Kengan ashura nın dövüş sahneleri çok çok daha iyiydi. Bir de bazı dövüşleri çok oldu bittiye getirdi.Bana göre Omega normal Kengan’a göre kötü geliyor. Nedense seri havasını kaybetmiş gibi hissediyorum pek çok yönden.
Purgatory ile yapılan dövüşün son kısımlarını bence kötü işledi.Bana göre Omega normal Kengan’a göre kötü geliyor. Nedense seri havasını kaybetmiş gibi hissediyorum pek çok yönden.