Benim tayfamı görmedin galibaKaptan: Ben
Yardımcı kaptan: Hancock
Rotacı: Nami
Arkeolog: Robin
Aşçı: J. Bonney
Savaşçı: Rebecca, Sharahoshi (ismi her neyse işte)
Nasıl tayfa ama![]()

Benim tayfamı görmedin galibaKaptan: Ben
Yardımcı kaptan: Hancock
Rotacı: Nami
Arkeolog: Robin
Aşçı: J. Bonney
Savaşçı: Rebecca, Sharahoshi (ismi her neyse işte)
Nasıl tayfa ama![]()
Adam Tayfa değil Harem kurmuşKaptan :Benim(Luffyi öldürüp Gomu Gomu no Mi yedim.)
Yardımcı kaptan :Jewelry Bonney (En son tayfası yoktu o yüzden kaptan olarak görmüyorum.)
Rotacı :Nami ve Violet
Aşçı :Sanji (Tamamiyle kıyak geçiyorum.)
Perona ve Bayb 5(One piece'i ararken bana eşlik edebilirler.)
Malesef 7 kişi sınırlaması var nedense Robini yazmamışım meyvesi çok işe yarayabilirdi![]()
Usopp u atabiliriz tayfada heyoDüşündüm de şuanki tayfayı hiç değiştirmemek en makulu geldi.
Luffy gibi haki potansiyelli korsan yok, malum Raftel için herşeyin sesini duymak şart
Nami potansiyelinde hava tahmini yapan kimseyle karışılaşmakdık
Zoro gibi yön özürlü ve bir o kadar amacına bağlı yeri geldiğinde baçakların kesmekten çekinmeyen adam bulmak çok zor.
Sanji gibi centilmen ve hayali all blue olan (Zeff dışında) bir aşçıdan daha iyi bir aşçı bulamayız.Hem Zoro demek Sanji demek
Robin kesin lazım malum Oharalı tek kişi
Franky kadar üst seviyede yeteneği olan başka korsan-marangoz yok
chopper gibi doktor her türlü iş görür
Onla Brook ku tayfadan atmaya niyetim hiç yoktu.Ussop un yalanlarna gülmüyor değilimUsopp u atabiliriz tayfada heyo![]()
Olsun biz genede atabilirizOnla Brook ku tayfadan atmaya niyetim hiç yoktu.Ussop un yalanlarna gülmüyor değilim.Ama malum kural kuraldır 7 kişi
Marangoz nerde marangoz.Malum 7 yi geçmisin bari marangozuda yazsaydınKaptan: Enel
Tayfa Eğlence Birimi; Bon Clay, Buggy, M3 Galdino, Brook
Tayfa Stratejik güçler Birimi; Violet, Nico Robin, Nami, Sugar, Abusalom
Tayfa İmha Birimi; Aokiji, Marco, Ben Beckman,
7 den fazla oldu![]()