Mükemmel duruyor. Denizli sokaklarında bi turlanırdı.Güldürdün beni. Bu iyiymiş. Benim bu kadar şirin arabam olmaz. Ancak o araba olsa olsa @Bisküvi kedidaşımda olabillir.
Mükemmel duruyor. Denizli sokaklarında bi turlanırdı.Güldürdün beni. Bu iyiymiş. Benim bu kadar şirin arabam olmaz. Ancak o araba olsa olsa @Bisküvi kedidaşımda olabillir.
Sağdaki kedi "Beni sevecek misin?" der gibi bakmış. Bu arada günaydın kedidaşım. Nasılsın?
Günaydın kedidaşım. İyiyim, koşuşturuyoruz yine. Sen nasılsın?Sağdaki kedi "Beni sevecek misin?" der gibi bakmış. Bu arada günaydın kedidaşım. Nasılsın?
Ben de iyiyim. Aynı şekilde koşuşturuyoruz. Şu sıralar biraz yoruldum ve kafa izni yapmayı düşünüyorum. Kendime bir hafta izin verip dinlenmeyi. Bakalım yapabilecek miyim.Günaydın kedidaşım. İyiyim, koşuşturuyoruz yine. Sen nasılsın?
Yaparsın, umarım, iyi gelir ama buradan kendini çekmeni istemem. Daha bir haftalık stoğum var.Ben de iyiyim. Aynı şekilde koşuşturuyoruz. Şu sıralar biraz yoruldum ve kafa izni yapmayı düşünüyorum. Kendime bir hafta izin verip dinlenmeyi. Bakalım yapabilecek miyim.
Genel rutinimin yorucu olanlarına ara vericem ya. KF ve özellikle kedi konusu günümü güzelleştiren şeyler arasında. Foruma ara vermem, vermek istemem yani <3Yaparsın, umarım, iyi gelir ama buradan kendini çekmeni istemem. Daha bir haftalık stoğum var.
Nazar değecek diye korktuğundan mı paylaşmıyor diye düşünüyordum ben de. İyice toparlanmış gördüm, çok güzel Rose