Perşembe ben olucam umarımGünaydınlar efendim. Bugün bu kedi gibi şen olun.
Perşembe ben olucam umarımGünaydınlar efendim. Bugün bu kedi gibi şen olun.
Bir insan kediden nasıl böcekten korktuğundan daha fazla korkabilir aklım almıyor.Annem kedi sahiplenene kadar neredeyse en korktuğum hayvan kediydi, börtü böcekten bile o kadar korkmazdım açıkçası. Bir hafta beraber aynı evde kalınca acayip alıştım. Alerjik olabilir dediğin gibi ben de pek anlamam, süpürgenin tellerini de benzer şekilde ısırıp oynuyor.
Küçüklüğümden beri yürümeyi çok severim, birkaç kere çöpün yanından geçerken üstüme kedi fırlamıştı. Bir de yine küçükken kedilere olan korkumu çabuk yeneceğimi düşünüp kara bir kediyle beni küçük bir odaya kilitlediler. Bunlar da epey tetikledi...Bir insan kediden nasıl böcekten korktuğundan daha fazla korkabilir aklım almıyor.
Kedi kara olmasa daha az korkarmışsın gibi anlatmışsın. Biraz ırkçı bi cümle olmuş gibiBir de yine küçükken kedilere olan korkumu çabuk yeneceğimi düşünüp kara bir kediyle beni küçük bir odaya kilitlediler. Bunlar da epey tetikledi...
Günaydın abi. Naber ,nasılsın?Günaydınlar efendim.
İyiyim, yıpratıcı sürecin sonuna geldiğim için iyi diyelim. Sen nasılsın kedidaşım?Günaydın abi. Naber ,nasılsın?
Ben de iyiyim. Monoton ve sıkıcı hayatıma devam ediyorum. Yuvarlanıp gidiyorum diyeyim. Özlemişiz senin kedi paylaşımlarını.İyiyim, yıpratıcı sürecin sonuna geldiğim için iyi diyelim. Sen nasılsın kedidaşım?
Sıkıcı hayatta yalnız değilsin. Olsun. Ben de paylaşmayı özledim. Elimde bayağı kedi fotoğrafı var.Ben de iyiyim. Monoton ve sıkıcı hayatıma devam ediyorum. Yuvarlanıp gidiyorum diyeyim. Özlemişiz senin kedi paylaşımlarını.