Bekle bir gün annesi gelmez ise bir veterinere götür bence.Yaşadığım binada 2 gündür miyavlama sesleri geliyordu. Bayağı da sesli ama. Merak edip bakayım dedim, bunu buldum. Ne yapmam lazım, bilgisi olan var mı? Akşama kadar bekleyeyim diyorum. Belki annesi gelir. Gelmezse ne yapmam gerektiği konusunda fikri olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
Battaniyeli bir kutuya yatırmıştık. Az önce baktım uyuyor. Anası bulmakta zorlanmaz umarım.Bekle bir gün annesi gelmez ise bir veterinere götür bence.
hahahaha süper
Ne oldu son durum?Yaşadığım binada 2 gündür miyavlama sesleri geliyordu. Bayağı da sesli ama. Merak edip bakayım dedim, bunu buldum. Ne yapmam lazım, bilgisi olan var mı? Akşama kadar bekleyeyim diyorum. Belki annesi gelir. Gelmezse ne yapmam gerektiği konusunda fikri olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
Aralarda bakıyordum ama bazen yerinde olmuyordu. Muhtemelen binadan birileri bakıyordu. Bir zaman sonra bakmayı bıraktım yerinde olmadığından. Umarım iyidir.Ne oldu son durum?
Annesi alıp götürmüş de olabilir. İyi olsun daAralarda bakıyordum ama bazen yerinde olmuyordu. Muhtemelen binadan birileri bakıyordu. Bir zaman sonra bakmayı bıraktım yerinde olmadığından. Umarım iyidir.