Şöylelerinin cezasını halk kesebilse keşke. Bir düzenleme olsa. Sırf dövmek için şehirlerarası yolculuk yaparım
Bana denk gelen olursa benzer şekilde dalarım. Şuana kadar bana denk gelmedi bu tip bir olay, en çok bağırıp kovalayan gördüm. Bu ayrı bir olay ama, kedi yatıyor pezo gelip vuruyor durduk yere. Lan ne zararı var sana yatan hayvanın? Dövenin eline sağlık...Şöylelerinin cezasını halk kesebilse keşke. Bir düzenleme olsa. Sırf dövmek için şehirlerarası yolculuk yaparım
Hepsi bebişMinecraft Toplumu 🌍 on Instagram: "Our Discord server is in the bio. - - - #minecraft #minecraftbuilds #minecraftbuild #minecraftmemes #minecrafttutorial #minecraftpe #minecraftmeme #minecraftideas #minecrafters #minecrafttaktikleri #minecrafthouse #minecrafthouses #minecrafthousetutorial #minecraftedits #minecraftevi #minecraftpc #minecraftonly #minecraftdaily #minecraftserver #minecraftart"
356K likes, 319 comments - minecraft.toplumu on August 17, 2023: "Our Discord server is in the bio. - - - #minecraft #minecraftbuilds #minecraftbuild #minecraftmem..."www.instagram.com
Bizim mahallede şu renkli olana çok benzer bir kedi var.Küçükçekmece değil de mi orası?