Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Kavgaya Giderken Yanınızda Götüreceğiniz Karakter

Luffy. Onun verdiği güven yeter. Sonrasında dayak yesek de olur.
Kavgaya karışacaklarim erkek ise Sanji de olur. Ölümüne dalar nazik yiğidim.

Saitama demişim zamanında da gereksiz güçlü. Altı üstü kavgaya gidiyoruz, eneli alır giderim iki cızbız eder döneriz. Zaten öldüremiyor. Gözüm döner birini öldüresiye dövdüm diyelim elektroşok da hazır.

Daha önce yazdım mı hatırlayamadım ama net Zebra abi. Zaten Toriko da ona güvenerek adamla çöle gidiyor. Echo Map, ses kalkanı ve yıkıcı saldırılar. Tam yanında kavgaya götür adamı kendisi.

Güncel OP karakterlerine göre konuyu değerlendirecek olursak ;

HARALD; Eğer korsansanız ve Harald'ı kavgaya çağırırsanız yüksek ihtimalle gelmeyecektir ve WGden aldığı emir doğrultusunda size saldıracaktır.

ODEN; Eğer Oden'i kavgaya çağırırsanız sizden önde gidecektir ancak dikkat edin düşman Oden'in aklını çelebilir, kandırabilir, kuşa bak deyip Oden havaya bakınca tekleyebilir, müttefiksiz kalabilirsiniz.

ROGER; Eğer Roger'ı kavgaya çağırırsanız öncelikle dikkat edin, kavgaya kalabalık giderseniz ayak altına dolanıp tepelenebilir, bir de muhakkak yağmaya, karı kıza gidiyoruz demelisiniz, yoksa gelmeyebilir.

GARP; Eğer Garp'ı kavgaya çağırırsanız, temkinli olun, topunuza, geminize zarar verebilir, eğer karşı taraf korsansa Garp onlarla ittifak kurup size saldırabilir.

GABAN; Eğer Gaban'ı kavgaya çağırırsanız, yanınızda muhakkak biri daha olsun, rakibe bakıp kaybedeceğini anlarsa sizi satabilir.

RAYLEİGH; Eğer Ray'i kavgaya çağırırsanız muhakkak yalan söyleyin, karı kız mevzuu olmazsa gelmeyecektir.

Özetle, OP halkı her şeyi biliyor, görüyor ve anlıyor. Kavgaya giderken yanınızda Kaido'yu götürün lafının boş olmadığı ortada :)

3 büyükler için konuşacak olursam One Piece'te Katakuri, Bleach'te Zaraki, Naruto'da da Might Guy olurdu herhalde.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık