Kendi bedenine bile yüklemek yeterince haki tüketiyorken birkaç tane askeri zenci gibi dolaştırmanın mantıklı hiçbir tarafı yok.Ustalık isteyen bir olaydır.Üzerine çalışmamıştır.Yapabilse yapardı niye askerlerini gücünü azaltsın.
Kendi bedenine bile yüklemek yeterince haki tüketiyorken birkaç tane askeri zenci gibi dolaştırmanın mantıklı hiçbir tarafı yok.Ustalık isteyen bir olaydır.Üzerine çalışmamıştır.Yapabilse yapardı niye askerlerini gücünü azaltsın.
Ben Luffy kazanmadı demedim sonuçta adamı iradesiyle yıldırdı ve kazandı.Luffy'nin ölmeyeceği malum değil mi ayrıca ? Biz gidip başkasının hikayesini okumayacağımıza göre adam ölmeyecek.Gidip amiralle karşılaşsa Luffy,Oda yine öldürmezdi bunu bilmiyoruz sankiDövmesin, öldürsün. Kol bacak koparsın. Kalkmasına müsaade etmesin. Bunlar hep bahane, Lufy dayak yiyerek kazanmasını bildi.
İşte vakti gelince onlarla karşılaşacak, Kuzan ile erken karşılaştı buzdan heykel oldu. Demek ki senaryo değil olay, Kata yetersiz kalmış. Şahsi fikrimi soruyorsan Op'de güç dengesi zaten yok. Mantıklı açıklamaya çalışmak anlamsız. Hikayeden zevk alın geçin.Ben Luffy kazanmadı demedim sonuçta adamı iradesiyle yıldırdı ve kazandı.Luffy'nin ölmeyeceği malum değil mi ayrıca ? Biz gidip başkasının hikayesini okumayacağımıza göre adam ölmeyecek.Gidip amiralle karşılaşsa Luffy,Oda yine öldürmezdi bunu bilmiyoruz sanki