Reis'in sarsılmaz bir iradesi var diye suçlu sayıp hapse atacaklar neredeyseTamamen Villain koruma işidir. Sen kimsin ki Luffy Reyizi bu kadar zorlayabiliyorsun. O ki KK olacak adamdır. Onun karşısında herkes basamaktan başka bir şey değil.
Geçiniz...
Oooooo Zoro Kuma'nın acılarını aldı dayandı. Reyiz çok dayanıklı....Bu yüzden hep diyorum ki Luffy'nin gelişimi ve ilerleyişi benim hiçmi hiç ilgimi çekmiyor. Zoro, Sanji, Mihawk, Shanks, Kid, Drake ve ismini söylemediğim pek çok karakterin hikayesi ve gelişmi beni daha çok cezbediyor.
Zoro kim yaBu yüzden hep diyorum ki Luffy'nin gelişimi ve ilerleyişi benim hiçmi hiç ilgimi çekmiyor. Zoro, Sanji, Mihawk, Shanks, Kid, Drake ve ismini söylemediğim pek çok karakterin hikayesi ve gelişmi beni daha çok cezbediyor.
Luffy'nin dövüş içinde adamın k haki seviyesine kadar gelmesi ortada, eee dövüş içinde güçlenme de serinin bileşenlerinden biri o zaman niye hikaye anlatıyoruz, olanı kabul etmek varken.Oooooo Zoro Kuma'nın acılarını aldı dayandı. Reyiz çok dayanıklı....
Anasını satayım Luffy sanırsın WB oldu. İndir bayrakları indir. Bu kadarı çok saçma.
Mihawk'ta en güçlü b.hakiye sahip isim.
Tabi ya sonuçta adam o kadar hamal gibi çalışıyor.
Fanlık böyle bir şey. Zoro'ya bakarsın dayanıklılık görürsün. Luffy'e bakarsın Big Mom'ın gülerek g4'ü durduğunu görürsün. Yoksa koluna farklı tarzda bir armament basıpta öyle durduğunu değil.
Mihawk'a bakarsın neler görürsün orasını hayal edemiyorum tabi.
Bu arada genele tepkidir kardeşim hepsini üstüne alınma.
@RedTeroR
Sorma ya.
Hayır, Cracker geriye fırlayana kadar kendisine hiçbir şey olmamıştı. Tamamen kendi yaptigi saldırının kuvveti yüzünden yenildi. Luffy de o adamı tek vuruşta yıkacak güç olduğu doğru, ancak adam o vuruşu hiç yemedi Luffy'den, üstelik adam ana savaş gücünü de kullanamıyordu. Neyse, bunu tartışmaya gerek yok.Doğrudan değil tabii ama sonuçta onun işi. Cracker karnına gömüldü, orada bir hasar aldı, sonra fırlayıp askerlere çarpması ve yamulması vs. Şöyle bir düşününce doğrudan KG yese gene yamulur bu adam. Yani neticede Luffy'de tek vuruşta devirecek güç var.
Eee ben bilmiyorum onu.Zoro kim ya
Luffy'nin dövüş içinde adamın k haki seviyesine kadar gelmesi ortada, eee dövüş içinde güçlenme de serinin bileşenlerinden biri o zaman niye hikaye anlatıyoruz, olanı kabul etmek varken.
Luffy ilk başta snakeman açsa yine vuramayabilirdi zira gelişmiş k. hakisine rağmen yine her atağını tutturamadı. Bu konuda yanılıyorsun bence. O kadar dayağı sırf k.hakisi gelişsin diye yiyiyor Luffy.-Öncelikle Big Mom bile Luffy'nin G4 yumruğunu Koka ile karşılıyor(Tekniği görünce bir şaşırıyor zaten.). G4 saçma sapan derecede güçlü olmuş. Üstelik haki tükenmesi handikapı var.
-Kata geleceği görme yeteneğinden dolayı hasar almıyordu; Luffy'de sınırına gelince Snakeman ile indirdi işte. Olay buralara gelmeden Snakeman'i en başta kullansa dövüş bu kadar uzamazdı(Bounceman ile dokunamıyordu ama Snakeman ile dokunabildi.).
-Croco. ve Lucci dövüşleri iradeyle alakalı olabilir ama G4'ten sonra irade gücüne gerek kalmıyor, hakisi olsun yeter.
-Oda dövüşü uzatıp daha fazla bölüm çıkardı işte.